Haapalehdon päiväkoti

  • Postiosoite postal Manttaalitie 6 90650 Oulu
  • Puhelin Päiväkodin johtaja Anu Hannila cell 050 364 2155
  • Aukioloajat 6.30–17.00 arkipäivisin
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Tervetuloa päiväkotiimme -logo

 

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

Yhteystiedot

Haapalehdon päiväkoti

Manttaalitie 6
90650 Oulu

Puhelimet ryhmiin:

  • Kieppi-Kallet p. 044 703 5412
  • Vauhti-Viikarit p. 044 703 5420
  • Loikka-Lasset p. 044 703 6941
  • Juoksu-Jussit p. 044 703 6940
  • Kuperkeikat p. 044 703 5409
  • Voltti-Veikot p. 044 703 5413

Päiväkodin johtaja

Anu Hannila
p. 050 364 2155
anu.hannila@ouka.fi

Varajohtaja

Eija Paloranta
p. 050 564 4978
eija.paloranta@ouka.fi

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Laura Sistonen
p. 050 371 8853

laura.sistonen@ouka.fi

Ryhmät

Kieppi-Kallet

on alle 3-vuotiaiden lasten ryhmä. Meillä on 12 lasta, varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Vauhti-Viikarit

on alle 3-vuotiaiden lasten ryhmä. Meillä on 12 lasta, varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Loikka-Lasset

on 3–5-vuotiaiden lasten ryhmä. Meillä on 24 lasta, varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Juoksu-Jussit

on 3–5-vuotiaiden lasten ryhmä. Meillä on 24 lasta, kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Kuperkeikat

on 2-5-vuotiaiden lasten sisarusryhmä, jossa on 14 lasta, varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.Esiopetusryhmät

Voltti-Veikot 

Meillä on kaksi esiopetusryhmää, joissa yhteensä 31 lasta, kolme varhaiskasvatuksen opettajaa, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja ja ryhmäavustaja.  Esiopetus toteutuu pihapiirimme pienemmässä rakennuksessa Willamiinassa.

Oulun kaupungin esiopetuksen opetussuunnitelma (pdf)

Päiväkotimme

Haapalehdon päiväkoti on otettu käyttöön tammikuussa 1983. Päiväkotirakennuksen pohjaratkaisu on oivallisesti toteutettu ja keväällä 2007 tehdyn perusparannusremontin myötä sisätilamme ovat uutta vastaavassa kunnossa.


Päiväkodin piha-alue on leikkivälineiden osalta erittäin hyvässä kunnossa. Päiväkodin lähellä sijaitsevat liikuntapaikat ja puistot lisäävät päiväkodin toimintamahdollisuutta entisestään, joten sijaintimme Manttaalitien varrella on ihanteellinen.Liikuntasalimme monipuolisine liikuntavälineineen on päivittäisessä käytössä.

Toimintasuunnitelma

Varhaiskasvatussuunnitelma

Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista ja Oulun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa.

 

Haapalehdon päiväkodin toimintasuunnitelma (pdf)

Lapsen ominaisia toimintatapoja ovat leikkiminen, liikkuminen ja tutkiminen. Päiväkodissamme rohkaistaan ja tuetaan lapsia yksilöllisesti ja ikätason mukaisesti luontaisiin tapoihin toimia. Haluamme kannustaa ja rohkaista itseohjautuvaa oppimista, jossa aikuinen havainnoi lasta ja lapsiryhmää. Pyrimme luomaan kehitykselle jatkumon 0–6-vuoden iässä, sekä lapsen siirtyessä päiväkodista kouluun.

Päiväkodissamme toteutetaan ryhmäkohtaisia opetussuunnitelmia, jotka pohjautuvat päiväkodin opetussuunnitelmaan. Lisäksi teemme vuosittain koko päiväkodin yhteisen tapahtumasuunnitelman. Oppimisympäristöä uudistetaan lapsiryhmän ikä- ja kehitystason mukaisesti sekä huomioiden lasten toiveita. Tavoitteenamme on tasapainoisen ja kiireettömän ympäristön toteuttaminen, sekä leikki- ja työrauhan turvaaminen. Otamme mielellämme vastaan myös vanhempien ajatuksia ja ideoita toiminnasta.

Päiväkodin toiminnan kehittämisen kannalta on tärkeää, että toimintaa arvioidaan säännöllisesti ja että henkilökunta on edustettuna yhteistyöverkostoissa, joista saadaan lisää työkaluja arjen toimintaan.

Sijainti kartalla: Haapalehdon päiväkoti kartalla

Verkkoasioinnin sivuilla

voit mm. hakea varhaiskasvatuspaikkaa.

Kasvatuksen ja koulutuksen tietosuoja

Lapsuus-sivusto

Palvelut, terveysasiat, neuvonta, tapahtumat ja kaikki lapsiperheen tärkeät asiat yhdessä osoitteessa.

Päiväkotimme ruokalistan löydät täältä.

Lapset puheeksi -menetelmän esittelyvideo.

Katso varhaisuutiset
kuvaa klikkaamalla.

varhaisuutiset