In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus


Toiminta-ajatuksenamme on tarjota lapselle turvallinen fyysinen ja psyykkinen kasvuympäristö.

Tarjoamme lapsille suunnitelmiin pohjautuvaa ohjattua varhaiskasvatustoimintaa ryhmissä. Lapsilla on mahdollisuus omaehtoiseen leikkiin sekä yksin että muiden seurassa. Toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa lasten, vanhempien ja henkilökunnan kesken.

Leikki

Leikki


Meillä leikki on tärkeä oppimisen väline ja siksi panostamme siihen, että jokaisella lapsella on mahdollisuus pitkäjänteiseen leikkiin ja leikkirauhaan. Vietämme kerran viikossa erillistä leikkipäivää, jolloin leikkiä voi sekä ohjattua, että lapsen omaehtoista leikkiä.
 

Kestävä kehitys

Huomioimme toiminnassamme Oulun kaupungin kestävän kehityksen periaatteet ja omalta osaltamme kunnioitamme luontoa ja tunnemme vastuuta ympäristöstämme.

Päiväkotimme sijainti luonnon ja meren läheisyydessä antaa hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja luontoelämysten kokemiseen.Kierrätystä

Kiinnitämme huomion jätemateriaalin kierrätykseen. Ryhmätiloissa on paperinkeräyslaatikot, jotka tyhjennetään yhdessä lasten kanssa ja viedään keräyspisteeseen. Myös tyhjät kartonkipakkaukset kerätään ja viedään keräyspisteeseen.