2. luokkalaisten huoltajille - Ajankohtaista - Hintan koulu - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

2. luokkalaisten huoltajille

2. luokkalaisten huoltajille

Oppilaat aloittavat 3. luokalla ensimmäisen vieraan kielen (A1-kieli) opiskelun. 2. luokan oppilaan huoltaja valitsee lapselleen yhden vieraan kielen vaihtoehdoista englanti, ranska, saksa ja venäjä. Huoltaja täyttää A1-kielen valintalomakkeen Wilmassa viimeistään 30.1.2015. Jos huoltaja ei käytä Wilmaa, lomakkeen voi tulostaa kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/lomakkeet. Lomakkeen voi pyytää myös oman koulun kansliasta. Lomake tulee palauttaa omalle opettajalle viimeistään 30.1.

Oulussa on kuvataiteen, liikunnan ja musiikin erikoisluokkia. 3. luokalta alkaville erikoisluokille pyritään toisen luokan keväällä. Luokille on valintakokeet. Erikoisluokan hakulomakkeen voi tulostaa Wilmasta. Lomakkeen voi tulostaa myös kaupungin verkkosivuilta osoitteestawww.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/lomakkeet tai pyytää oman koulun kansliasta. Lomake palautetaan omalle opettajalle 30.1.2015 mennessä.

Omalla oppilasalueella käynnistyy ensi syksynä kaksi erikoisluokkaa; Hintan koulussa kuvataideluokka ja Myllyojan koulussa musiikkiluokka. Hintan koulun kuvataideluokan info-tilaisuus pidetään Hintan koulussa tiistaina 27.1. kello 18.00 ( Oulun kaupungin kuvataideluokkien yhteinen tilaisuus ) ja Myllyojan koulun musiikkiluokan info-tilaisuus pidetään Teuvo-Pakkalan koulussa tiistaina 20.1. kello 18.00 ( Oulun kaupungin musiikkiluokkien yhteinen tilaisuus ).

Lisätietoa kielten opiskelusta ja erikoisluokista löytyy Oulussa koulussa – perusopetuksen oppaasta 2015-2016: www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/kouluoppaat sekä kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/kielten-opetus ja
www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/erikoisluokat.

Lisätietoja Wilman käyttöön liittyen saa tarvittaessa sähköpostiosoitteesta: primustuki@ouka.fi tai p. 08 558 41550.

Terveisin Jari Kestilä, vs. rehtori p. 044 7039141