Hiukkavaara, kestävä pohjoinen talvikaupunki

Hiukkavaara on uuden Oulun ja koko Pohjois-Suomen suurin lähivuosikymmenien aikana rakentuva kaupunginosa. Vanhan kasarmialueen ympärille tulee asuntoja noin 20 000 uudelle asukkaalle. Lisäksi uusi Hiukkavaaran keskus palvelee valmistuttuaan noin 40 000 lähiseudulla asuvaa oululaista.

Hiukkavaara on kestävä pohjoinen talvikaupunki – kaupunginosa, joka on käyttäjälähtöinen, älykkään energiatehokas ja neljän vuodenajan kaupunkielämän keskus.

Mistä syntyy hyvä kaupunki ja oma kaupunginosa? Millaisia koteja, pihoja ja kortteleita Hiukkavaaraan pitäisi suunnitella? Ja millaisessa kaupungissa tulevaisuuden hiukkavaaralainen haluaa asua?

Tule mukaan kehittämään Hiukkavaaraa. Tulevaisuuden mallikaupunginosaa suunnitellaan juuri Sinulle.

Osallistuminen ja vaikuttaminen

Ajankohtaista

< Takaisin

Hiukkavaara Piknik la 28.6.2014

Hiukkavaara Piknik järjestetään neljännen kerran lauantaina 28.6.2014 klo 12-18 Hiukkavaaran kasarmialueella. Asemakaavoitus järjestää työpajan osana Hiukkavaara Piknik -tapahtumaa Laatukirpputorin kahviossa.

Anna ajatuksiasi Hiukkavaaran suunnitteluun! -työpaja
Hiukkavaaran Piknikin osallistujilla on mahdollisuus antaa ajatuksia ja palautetta Hiukkavaaran suunnittelusta. Kirpputorin kahviotilan seinällä on Hiukkavaaran suuri kartta, johon ihmiset voivat muistilapuilla kiinnittää omia huomioitaan Hiukkavaaran suunnittelijoille. Jättämällä mielipiteesi, saat kahviin ja pullaan oikeuttavan kahvilipun. Kahviossa on lauantaina 28.6. klo 12–16 paikalla asemakaavoituksesta kaavoitusarkkitehti Eini Vasu ja koordinaattori Ari Saine vastailemassa kysymyksiin ja keskustelemassa. klo 12:15 ja klo 14:00 kahviossa on esitykset Hiukkavaaran suunnittelusta.

Työpajan aikataulu:
12:00 työpajapiste aukeaa Laatukirpputorin kahviossa
12:15 Hiukkavaaran suunnittelu -esitys
12:30 työpajapiste auki
14:00 Hiukkavaaran suunnittelu -esitys
14:15 työpajapiste auki
16:00 Työpaja päättyy

Annetut palautteet huomioidaan Hiukkavaaran suunnittelussa. Voit myös tutustua aiempiin saatuihin palautteisiin ja arvioida, miten hyvin tavoitteet on otettu Hiukkavaaran suunnitelmissa huomioon.

Tietoa aikaisemmista Hiukkavaara piknik -tapahtumista löytyy täältä.

Tervetuloa pistäytymään!

Jakolinkki

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaavoitus

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
  • Postiosoite postal Kirjaamo, PL 71
    90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Kaavoitusarkkitehti
    Leena Kallioniemi work
    044 703 2425
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HIUKKAVAARA-esitettä jaetaan Ympäristötalossa.