Hiukkavaara, kestävä pohjoinen talvikaupunki

 

 

Hiukkavaara on uuden Oulun ja koko Pohjois-Suomen suurin lähivuosikymmenien aikana rakentuva kaupunginosa. Vanhan kasarmialueen ympärille tulee asuntoja noin 20 000 uudelle asukkaalle. Lisäksi uusi Hiukkavaaran keskus palvelee valmistuttuaan noin 40 000 lähiseudulla asuvaa oululaista.

Hiukkavaara on kestävä pohjoinen talvikaupunki – kaupunginosa, joka on käyttäjälähtöinen, älykkään energiatehokas ja neljän vuodenajan kaupunkielämän keskus.

Mistä syntyy hyvä kaupunki ja oma kaupunginosa? Millaisia koteja, pihoja ja kortteleita Hiukkavaaraan pitäisi suunnitella? Ja millaisessa kaupungissa tulevaisuuden hiukkavaaralainen haluaa asua?

Tule mukaan kehittämään Hiukkavaaraa. Tulevaisuuden mallikaupunginosaa suunnitellaan juuri Sinulle.

Osallistuminen ja vaikuttaminen

Ajankohtaista

< Takaisin

Poikkimaantien rakennustyöt alkavat maaliskuun puolivälissä

Suomen Maastorakentajat Oy ja yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut ovat allekirjoittaneet 20.2.2015 Poikkimaantien välin Kajaanintie-Vaalantie rakentamisen urakkasopimuksen.

Rakentamisen urakka-aika päättyy 30.6.2017, mutta tavoitteena on saada Poikkimaantien katuyhteys Kajaanintien ja Vaalantien välille käyttöön jo 2016 syksyllä.

 

Kuvassa oikealta Suomen Maastorakentajat Oy aluejohtaja Antti Nissinen ja yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut kaupungininsinööri Pasi Heikkilä.

Jakolinkki

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaavoitus

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
  • Postiosoite postal Kirjaamo, PL 71
    90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Kaavoitusarkkitehti
    Leena Kallioniemi work
    044 703 2425
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HIUKKAVAARA-esitettä jaetaan Ympäristötalossa.