Tomi, skeittari

"Skeitatessa yleensä vähän kierrellään. Porukalla liikutaan ja etsitään paikkoja, joita vois käyttää hyväksi. Meitä on about kahdeksan ihmistä. Ollaan aika samanikäisiä, mutta eri kouluista.

Välillä käydään Hovisuon parkissa, Hintan alueella. Hovisuon parkki on yksi parhaista mitä voi olla. Parasta on kun alue on mahdollisimman iso ja siellä mahdollisimman paljon tavaroita ja pooli, täytetty uima-allas.

Talvella aika harvoin skeitataan. Jos skeitataan, niin mennään bussilla Hiukkavaaran skeittihalliin tai sitten ollaan joissakin parkkihalleissa, vaikka Oulun yliopistollisen sairaalan parkkihallissa.

Hiukkavaaran halli on kesällä kiinni. Talvella hallin voi vuokrata vaikka yöksi. Yksi kerta maksaa kuusi euroa, jos ei ole jäsen. Jäsenille on 15 euron jäsenmaksu, sitten 3 euroa/kerta. No on se aika kallista.

Skeittialueita tulee itsekseen talojen ympärille. Kun Ouluun rakennetaan uusia taloja, niin samalla tulee skeittaukseen sopivia paikkoja. Yleensä talojen ulkopuolelle rakennetaan betonista aitauksia. Ouluun rakennettiin ympäristötalo, jossa on betonista tehtyjä kaiteita. Joskus meille on sanottu että saa olla, mutta ei saa roskittaa.

Isoin riesa on se, että on kiviä asfaltilla. Keväällä pitää odottaa siihen saakka että koneet tulee ja puhdistaa kadut. Betoni on ylivoimaisesti paras. Uusi asfaltti on myös loistava.

Jos Hiukkavaaraan olisi tulossa skeittialue, niin olisi hienoa jos mahdollisimman isolla porukalla voisi päästä suunnittelemaan paikkoja."

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaavoitus

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
  • Postiosoite postal Kirjaamo, PL 71
    90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Asemakaava-arkkitehti
    Leena Kallioniemi work
    044 703 2425
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.