In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ryhmät Ryhmät

Neulaset

Neulasten ryhmässä on 12 hoitopaikkaa 0–3-vuotiaille lapsille. Lasten hoidosta ja hyvinvoinnista huolehtivat lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa sekä osa-aikaisesti laitoshuoltaja.

Jokaisella lapsella on oma vastuuaikuinen.

Ryhmässämme painottuvat perushoito, omahoitajuus, rauhallisuus ja läheisyys. Aikuisen syli ja läsnäolo ovat meille tärkeitä asioita. Vanhempien tuntemus lapsestaan korostuu yhteistyössämme.

Neulasten tupa

Havuset

Havusten ryhmässä on 21 hoitopaikkaa 3–5-vuotiaille lapsille. Ryhmässä työskentelee lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa sekä osa-aikaisesti laitoshuoltaja.

Havusissa lapset harjoittelevat omatoimisuutta arjen eri tilanteissa ja toimivat kolmessa pienryhmässä.
 

Havusten tupa

Pihkaset

Pihkasten ryhmässä on 21 hoitopaikkaa 3–5-vuotiaille lapsille. Ryhmässä työskentelee lastentarhanopettaja, kaksi lastenhoitajaa ja ryhmäavustaja.

Ryhmässä leikitään, lauletaan, askarrellaan, jumpataan ja ulkoillaan. Harjoittelemme ryhmässä toimimista ja oman vuoron odottamista yksilöllisyyttä unohtamatta.

Viikoittain Pihkasten viisivuotiaat harjoittelevat keskittymistä, ohjeiden kuuntelua sekä kynän ja saksien käyttöä. Kirjaimiin ja numeroihin tutustutaan hauskojen leikkien ja pienten ns. viiskaritehtävien avulla.

Pihkasten tupa

Käpyset

Käpyset on 28-paikkainen esiopetusryhmä. Ryhmässä työskentelee kolme lastentarhanopettajaa ja osa-aikaisesti laitoshuoltaja. Lapset on jaettu kolmeen ryhmään.

Käpysten esikoulussa lapset oppivat olemaan ryhmässä, keskittymään, kuuntelemaan ja huolehtimaan omista tavaroista. Esikoulussa tutkitaan kirjaimia ja numeroita sekä havainnoidaan luontoa ja ympäristöä leikkien, liikkuen ja musisoiden. Teemme yhteistyötä Kiiminkijoen koulun kanssa tutustumalla koulun kummiluokan toimintaan, opetukseen ja ruokailuun.

Käpysten tupa

Pääskyset

Pääskyset on perhepäivähoidon varahoitoryhmä. Ryhmää ohjaa lasten määrän mukaan 1-2 perhepäivähoitajaa.
Perhepäivähoidon lapset hoitajansa kanssa toimivat osaksi Kaarnasten ryhmässä.

Pääskysten aulatila

 

Kaarnasten päiväkotirymä, jatkettu aukiolo ma-su.

Kaarnasten lapset ovat 0-6 -vuotiaita.  Lisäksi Kaarnaset palvelevat niitä perheitä jotka tarvitsevat aamu- ilta – ja viikonloppuhoitoa vanhempien työn luonteen takia.  Toteutamme kodinomaista hoitoa pienryhmissä. Toiminnassamme painottuvat luonto ja kestävän kehityksen periaatteet.

Ryhmässä työskentelee lastentarhanopettaja, kuusi lastenhoitajaa, ryhmäavustaja sekä osa-aikaisesti laitoshuoltaja.

Oravanpesän tupa

 

  Kotileikkinurkka