Iinatin päiväkoti

  • Postiosoite postal Kaskiahontie 2 90240 Oulu
  • Puhelin Päiväkodin johtaja Johanna Kallio cell 044 703 5321
  • Aukioloajat 6.30–17.00 (arkipäivisin)
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

 

Päiväkodin julkisivukuva

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

Yhteystiedot

Iinatin päiväkoti

Kaskiahontie 2
90240 Oulu

Puhelinnumerot ryhmiin

  • Kuusela p. 044 703 6937
  • Ahola p. 044 703 6938

Päiväkodin johtaja/perhepäivähoidon ohjaus

Johanna Kallio
p. 044 703 5321
johanna.kallio@ouka.fi

Varajohtaja

Sari Kettunen
p. 044 703 6939
sari.s.kettunen@ouka.fi

Varhaiserityisopettaja

 

Ryhmät

Ahola

3–5-vuotiaiden ryhmä,
meillä on 24 lasta
kaksi lastentarhanopettajaa ja lastenhoitaja

Kuusela

on 0-4-vuotiaiden ryhmä,
meillä on 16 lasta,
lastentarhanopettaja ja
kaksi lastenhoitajaa.

Päiväkotimme

Iinatin päiväkoti on aloittanut toimintansa vuonna 1992, jolloin kiinteistö valmistui. Päiväkoti on alusta saakka toiminut kolmen ryhmän ryhmärakenteella ja tällä hetkellä päiväkodissa on rakenteellisesti 51 hoitopaikkaa.

Tilat meillä on avarat, viihtyisät ja valoisat, joten leikeille on reilusti tilaa sekä sisällä että ulkona. Meillä on kaunis "aurinkoikkunallinen" jumppasali, joka on jokapäiväisessä monipuolisessa käytössä. Puutöitä varten meillä on pieni verstashuone.


Ympäristöltään päiväkoti sijaitsee rauhallisella paikalla tien päässä ja lähellä on pallokenttä, pururata, puistoalue ja marjametsä. Rauhallinen sijainti tuo oman rauhansa päiväkodin toiminnoille, joita voidaan viedä myös pihan yli lähialueille.

Päiväkodin pihalla toteutettiin kesällä 2005 ja kesällä 2006 täydellinen piharemontti, jolloin piha sai mm. uudet muodot, pintamaat vaihdettiin ja viemäröinti uusittiin.

  

Toiminta-ajatus

Varhaiskasvatussuunnitelma

Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista ja Oulun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Iinatin päiväkodin toimintasuunnitelma (pdf)


Tavoitteemme on kasvattaa omatoimisia, sosiaalisia, hyvät tavat ja terveen itsetunnon omaavia iloisia ja vastuuntuntoisia lapsia turvallisessa ja avoimessa ilmapiirissä yhdessä kotien kanssa.

Turvallisuus ja avoimuus näkyvät siten, että pyrimme takaamaan, että vanhemmat voivat jättää lapsensa meille turvallisin mielin. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen niin lasten fyysisestä kuin henkisestäkin turvallisuudesta ja laadukkaasta varhaiskasvatuksesta.

Toiminnassamme korostuu vuosirytmiä noudatellen liikunta, kulttuuri, käden työt ja tietenkin kokonaisvaltainen lasten kasvattaminen. Ympäristökasvatus on luonteva osa toimintaamme.

Työskentelemme projektiluontoisesti, eli toiminnassa valitsemme yhdessä lasten kanssa aiheen, jota toteutamme eri tavoin niin liikkuen, leikkien, laulaen, askarrellen ja tutkien.

Oppimisympäristön laatimisessa otamme huomioon lapsen kiinnostuksen kohteita ja erityisiä kehityksellisiä tarpeita. Myös vanhempien toiveet otetaan huomioon. Pyrimme myös talon sisällä hyödyntämään koko henkilökunnan osaamisen ja ammattitaidon. Tiimityön mukaisesti toimintaa myös suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä.

Sijainti kartalla: Iinatin päiväkoti

Verkkoasioinnin sivuilla voit mm. hakea päivähoitopaikkaa

Tutustu ruokalistaamme tästä.

Katso varhaisuutiset
kuvaa klikkaamalla.

varhaisuutiset