In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus


Tavoitteemme on kasvattaa omatoimisia, sosiaalisia, hyvät tavat ja terveen itsetunnon omaavia iloisia ja vastuuntuntoisia lapsia turvallisessa ja avoimessa ilmapiirissä yhdessä kotien kanssa.

Turvallisuus ja avoimuus näkyvät siten, että pyrimme takaamaan, että vanhemmat voivat jättää lapsensa meille turvallisin mielin. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen niin lasten fyysisestä kuin henkisestäkin turvallisuudesta ja laadukkaasta varhaiskasvatuksesta.

Muurahaisten koti Olympialaiset

Toiminnassamme korostuu vuosirytmiä noudatellen liikunta, kulttuuri, käden työt ja tietenkin kokonaisvaltainen lasten kasvattaminen. Ympäristökasvatus on luonteva osa toimintaamme.

Työskentelemme projektiluontoisesti, eli toiminnassa valitsemme yhdessä lasten kanssa aiheen, jota toteutamme eri tavoin niin liikkuen, leikkien, laulaen, askarrellen ja tutkien.

Liikenneprojekti

Oppimisympäristön laatimisessa otamme huomioon lapsen kiinnostuksen kohteita ja erityisiä kehityksellisiä tarpeita. Myös vanhempien toiveet otetaan huomioon. Pyrimme myös talon sisällä hyödyntämään koko henkilökunnan osaamisen ja ammattitaidon. Tiimityön mukaisesti toimintaa myös suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä.