Ajankohtaista ikäihmisille

< Takaisin

Liikuntapalveluiden seniorikortti uudistuu 2021

Liikuntapalveluiden seniorikortti uudistuu vuoden 2021 alusta lähtien. Nykyisellään kortti maksaa 40 euroa ja se on ollut voimassa vuoden ostopäivästä lukien. Seniorikortilla 65 vuotta täyttäneet oululaiset ovat päässeet kuntoilemaan itsenäisesti kaupungin liikuntapaikoilla arkisin kello 16 asti.

Ensi vuoden alusta seniorikortin hinta on 30 euroa ja se on voimassa puoli vuotta ostopäivästä eteenpäin. Seniorikortilla pääsee jatkossa uimaan, vesivoimistelemaan tai kuntosalille arkipäivien lisäksi myös viikonloppuisin. Lisäksi iltakäyttö on sallittu aukioloaikojen puitteissa viikonloppuisin. Seniorikortin ikäraja säilyy samana.

Seniorikortin uudistusta ehdotettiin ulkoisen arvioinnin toimenpiteenä kaupungin talouden tasapainottamiseksi. Seniorikorttia käyttävien asiakkaiden toiveena on myös ollut, että seniorikortin käyttöaikoja laajennettaisiin koskemaan arkipäivien lisäksi myös viikonloppuja. Toiveena on ollut lisäksi, että seniorikortin voisi ostaa myös lyhyemmälle ajanjaksolle kuin vuodeksi.

Nykyistä vuoden voimassa olevaa seniorikorttia ei voi ostaa vuoden 2020 puolella ennakkoon siten, että seniorikortin voimassaolo alkaa vuonna 2021.

Lue lisää seniorikortin hankinnasta seniorikortin omilta nettisivuilta.

Jakolinkki