Ajankohtaista ikäihmisille

< Takaisin

Oulun palvelusäätiön lämpimät kotiateriat siirtyvät Oulun tilapalveluiden kylminä toimittamiksi

Oulun palvelusäätiön toimittamat lämpimät kotiateriat siirtyvät Oulun tilapalveluiden kylminä toimittamiksi 1.1.2020 lähtien. Oulun palvelusäätiö keskittyy aterioiden osalta palvelukeskusten ateriapalveluun.

Kotiateriaan kuuluu jatkossa pääruoka, salaatti tai kasvislisäke sekä jälkiruoka. Asiakas hankkii itse maidon ja leivän. Ruoka valmistetaan ja pikajäähdytetään tiettyyn asteeseen. Ruokaa ei jäädytetä. Ateria on kylmänä toimitettuna mikrobiologisesti turvallisempaa kuin lämpimänä toimitettu ateria. Myös ravintoarvot säilyvät aiempaa paremmin.

Asiakas voi valita ruokailuajan aiempaa paremmin, koska aterian kuljetusta ei tarvitse odottaa joka päivä. Asiakas valitsee jääkaapista haluamansa aterian ja lämmittää sen lautasella. Kotihoito auttaa tarvittaessa ruoan lämmityksessä.

Maanantaina 30.12.2019 toimitetaan palvelusäätiön maanantain lämmin ja tiistain kylmä ateria. Tiistaina 31.12.2019 toimitetaan Tilapalvelujen Hiirosenkodin keittiöltä 1.1. ja 2.1. kylmä ateria. Jatkossa ruoka toimitetaan tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin kello 9–15 välillä. Annoksia voidaan tuoda yhdellä kerralla korkeintaan kolme. Tiistaina toimitetaan keskiviikon ja torstain ateriat, torstaina toimitetaan perjantain ja lauantain ateriat ja lauantaina sunnuntain, maanantain ja tiistain ateriat.

Kylmäaterian asiakasmaksu on tällä hetkellä 6,80 euroa. Oulussa ateriat on toimitettu kylminä jo vuodesta 2012.

Jakolinkki