Ikäihmisten Aino-neuvonta

Ainolta voi kysyä kaupungin, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluista. Neuvonta on maksutonta palvelua ikäihmisille ja heidän läheisilleen. Ainolta voi tulla myös kysymään paikan päälle aikaa varaamatta. Palvelulinja Onnilla pääsee kauempaakin käymään ikäihmisten neuvonnassa.

Yhteystiedot

Aino-neuvontanumero 044 703 4973
Osoite Oulu10, Torikatu 10, 90100 Oulu
Sähköposti aino(at)ouka.fi
Avoinna arkisin klo 9–15.  
HUOM! 
Aino-neuvonta on kiinni perjantaina 17.5. ja torstaina 23.5. suljemme klo 12. 
Ainon verkkoneuvonta Omahoidossa. Yhteys on suojattu.

UUTTA! Vastaamme kaupungin ikäihmisten palveluita koskeviin kysymyksiin myös chatissa perjantaisin klo 12–14.

Palveluopas 65+
Ikäihmisten palveluita ja ohjeita on koottu sähköiseen palveluoppaaseen.

Ajankohtaista

< Takaisin

Kirjavaa kulttuuria -tapahtumakokonaisuus alkaa to 29.11.

Kirjavaa kulttuuria 2018 -tapahtumakokonaisuuden avajaisia vietetään to 29.11. klo 18–19. Avajaisia juhlitaan Oulu10:ssä, jonka aulaan avautuu samalla yksi Kirjavan kulttuurin tämän vuoden näyttelyistä "Värikästä elämää". Avajaisissa kuullaan Soiva Siili -duoa, runoesityksen esittää Laura Pääkkönen. Avaussanat lausuu Tiernan koulun rehtori Merja Peteri.

Oulu10:n näyttelyssä on esillä teoksia Nuorten ystäviltä, Tiernan koululta sekä Oulu-opiston erityisryhmien taidekerhoista. Oulu10:n lisäksi Värikästä elämää -kokonaisuus on esillä Haukiputaan Teatterikuopalla, Kumppanuuskeskuksen Kynnys-galleriassa sekä Oulun kaupunginkirjastossa.

Kirjavan kulttuurin koko ohjelma sekä lisätietoja kokonaisuudesta löytyy Valveen sivuilta www.kulttuurivalve.fi/kirjavaakulttuuriaPoimintana mm. Valvesalissa la 8.12. klo 15 ja 19 nähtävä esitys Riittämätön, joka kertoo huumeiden käyttäjien läheisistä – äidistä ja pojasta ja heidän matkastaan.

Kirjavaa kulttuuria on kattokäsite erityisryhmien taide- ja kulttuuritoimintaan liittyville tapahtumille sekä näyttelyille. Kokonaisuus korostaa suvaitsevaisuutta sekä tuo esille taiteen ja kulttuurin hyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Tapahtumat tuottaa kulttuuritalo Valve yhdessä eri toimijoiden kanssa.

www.kulttuurivalve.fi/kirjavaakulttuuria
www.facebook.com/kirjavaakulttuuria

Jakolinkki

Katso myös

Luupin senioriklubi
Palveluliikenne Onni
Postia Ainolta -lehti
Vanhustensuojeluilmoitus

Arvioi mahdollisuuttasi saada henkilökohtaista apua, omaishoidon tukea tai tukea liikkumiseen

Tee tämä kysely, jos sinä tai läheisesi tarvitsette henkilökohtaista apua, omaishoidon tukea tai liikkumista tukevia palveluita, kuten kuljetuspalveluita. 

Tee palveluarvio omahoito-palvelussa

Yhdessä ikäihmisten asialla - Oulun kaupungin ikääntymispoliittiset linjaukset

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ikaantyneet