Ikäihmisten Aino-neuvonta

Ainolta voi kysyä kaupungin, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluista. Neuvonta on maksutonta palvelua ikäihmisille ja heidän läheisilleen. Ainolta voi tulla myös kysymään paikan päälle aikaa varaamatta. Palvelulinja Onnilla pääsee kauempaakin käymään ikäihmisten neuvonnassa.

Yhteystiedot

Aino-neuvontanumero 044 703 4973
Osoite Oulu10, Torikatu 10, 90100 Oulu
Sähköposti aino(at)ouka.fi
Avoinna arkisin klo 9–15.  
HUOM! 
Aino-neuvonta on kiinni perjantaina 17.5. ja torstaina 23.5. suljemme klo 12. 
Ainon verkkoneuvonta Omahoidossa. Yhteys on suojattu.

UUTTA! Vastaamme kaupungin ikäihmisten palveluita koskeviin kysymyksiin myös chatissa perjantaisin klo 12–14.

Palveluopas 65+
Ikäihmisten palveluita ja ohjeita on koottu sähköiseen palveluoppaaseen.

Ajankohtaista

< Takaisin

Sähköistä terveysneuvontaa Oulun seudun yhteispäivystyksen asiakkaille

Onko sinulla akuuttiin terveysongelmaan tai päivystykselliseen palveluohjaukseen liittyvä yleinen kysymys? Nyt voit saada vastauksen nopeasti ja helposti chat-palvelusta.

Terveysneuvonnan koulutetut sairaanh​oitajat vastaavat asiakkaiden kysymyksiin chatissa suomeksi ma - pe klo 10 - 20.  Palvelu löytyy Päivystystalo.fi-sivustolta.

​​​​Ch​at-palvelussa asiakkaat voivat kysyä yleistä terveysneuvontaa tai päivystyksellistä palveluohjausta koskevia kysymyksiä esimerkiksi itsehoidosta tai terveyspalveluihin hakeutumisesta. 

Asiointi chat-palvelussa tapahtuu nimettömästi. Henkilökohtaista terveysneuvontaa tarvitsevat asiakkaat ohjataan soittamaan terveysneuvonnan puhelinpalveluun numeroon 08 315 2655.

Hätätilanteissa tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112. Myrkytyksiin liittyvissä asioissa palvelee ympärivuorokauden myrkytystietokeskus numerossa 0800 147 111 (maksuton numero).

Sähköisten asiointipalveluiden kehittämiseksi chat-palvelukokeilun yhteydessä kerätään myös tietoa palvelun käytöstä. Käyttämällä OSYP Terveysneuvonta-chat-palvelua asiakas hyväksyy palveluun kertyvän tiedon tallentamisen tutkimuskäyttöön. Yksittäisiä palvelun käyttäjiä ei voida tunnistaa kerättävästä aineistosta. Chat-palvelun käytöstä tehtävän tutkimuksen tavoitteena on tuottaa tietoa siitä, millainen merkitys chat-palvelulla on päivystyksellisen terveysneuvonnan ja palveluohjauksen toteuttamisessa.

Oulun seudun yhteispäivystys toteuttaa chat-palvelukokeilun yhteistyössä Päivystystalo.fi-palvelun ja terveysneuvontapalvelu Luona Hoiva Oy:n kanssa. Chat-palvelua tarjotaan OSYP:n toiminta-alueen asukkaille 1.3.–31.5.2019.

Jakolinkki

Katso myös

Luupin senioriklubi
Palveluliikenne Onni
Postia Ainolta -lehti
Vanhustensuojeluilmoitus

Arvioi mahdollisuuttasi saada henkilökohtaista apua, omaishoidon tukea tai tukea liikkumiseen

Tee tämä kysely, jos sinä tai läheisesi tarvitsette henkilökohtaista apua, omaishoidon tukea tai liikkumista tukevia palveluita, kuten kuljetuspalveluita. 

Tee palveluarvio omahoito-palvelussa

Yhdessä ikäihmisten asialla - Oulun kaupungin ikääntymispoliittiset linjaukset

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ikaantyneet