Ikäihmisten Aino-neuvonta

Ainolta voi kysyä kaupungin, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluista. Neuvonta on maksutonta palvelua ikäihmisille ja heidän läheisilleen. Ainolta voi tulla myös kysymään paikan päälle aikaa varaamatta. Palvelulinja Onnilla pääsee kauempaakin käymään ikäihmisten neuvonnassa.

Yhteystiedot

Aino-neuvontanumero 044 703 4973
Osoite Oulu10, Torikatu 10, 90100 Oulu
Sähköposti aino(at)ouka.fi
Avoinna arkisin klo 9–15.  

Ainon verkkoneuvonta Omahoidossa. Yhteys on suojattu.

UUTTA! Vastaamme kaupungin ikäihmisten palveluita koskeviin kysymyksiin myös chatissa perjantaisin klo 12–14.

Palveluopas 65+
Ikäihmisten palveluita ja ohjeita on koottu sähköiseen palveluoppaaseen.

Ajankohtaista

< Takaisin

Akuuttivastaanotto siirtyy Kontinkankaalle 2.5. – muut palvelut jatkuvat Myllyojalla

Myllyojan hyvinvointikeskus muuttuu osaksi Kontinkankaan hyvinvointikeskusta. Akuuttivastaanotto siirtyy Myllyojalta Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen 2.5.2019 alkaen. Muut sosiaali- ja terveyspalvelut jatkuvat Myllyojalla. Neuvonta- ja ajanvarausnumero muuttuu 1.7. alkaen 08 558 44333. 

Myllyojalla suuntaudutaan lapsiperheiden ja ikäihmisten palveluihin

Lapsiperheiden määrä kasvaa Myllyojan alueella, joten neuvola- ja perhepalveluita tarjotaan lähipalveluna Myllyojan tiloissa jatkossakin.

Myös ikäihmisten palvelut, kuten hoitajan ja lääkärin vastaanotto ajanvarauksella, järjestetään Myllyojalla. INR-poliklinikka Marevan-hoitoisille potilaille jatkuu Myllyojan tiloissa.

Palveluita toteutetaan myös yhteistyössä alueen järjestöjen kanssa.

Hyvinvointikeskuksissa laajimmat palvelut

Oululaiset saavat sosiaali- ja terveyspalvelunsa pääosin viidestä hyvinvointikeskuksesta, joita ovat Haukiputaan, Kaakkurin, Kiimingin, Kontinkankaan ja Tuiran hyvinvointikeskukset. Terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen ammattilaiset toimivat hyvinvointikeskuksissa yhteistyössä.

Hyvinvointikeskuksissa voi olla useita, eri paikoissa sijaitsevia palveluyksiköitä, kuten hyvinvointipisteitä ja erilaisia vastaanottoja sekä ikäihmisten palveluita. Palveluita tarjotaan myös verkossa.

Hyvinvointikeskusten sijoittelu perustuu olemassa olevaan palveluverkkoon ja tiloihin. Myllyojan tilat on remontoitu, mutta ne eivät ole riittävät moniammatillisen hyvinvointikeskuksen toimintaan. Tilojen sijainti myöskään ole ihanteellinen, vaan väestö kasvaa muilla alueilla, kuten Hiukkavaarassa.

Asiakaspalvelun laatu ja toimivuus voidaan taata paremmin osana Kontinkankaan hyvinvointikeskusta, siksi akuuttivastaanotto siirtyy Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen.

Jakolinkki

Katso myös

Luupin senioriklubi
Palveluliikenne Onni
Postia Ainolta -lehti
Vanhustensuojeluilmoitus

Arvioi mahdollisuuttasi saada henkilökohtaista apua, omaishoidon tukea tai tukea liikkumiseen

Tee tämä kysely, jos sinä tai läheisesi tarvitsette henkilökohtaista apua, omaishoidon tukea tai liikkumista tukevia palveluita, kuten kuljetuspalveluita. 

Tee palveluarvio omahoito-palvelussa

Yhdessä ikäihmisten asialla - Oulun kaupungin ikääntymispoliittiset linjaukset

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ikaantyneet