Ikäihmisten Aino-neuvonta

Ainolta voi kysyä kaupungin, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluista. Neuvonta on maksutonta palvelua ikäihmisille ja heidän läheisilleen. Ainolta voi tulla myös kysymään paikan päälle aikaa varaamatta. Palvelulinja Onnilla pääsee kauempaakin käymään ikäihmisten neuvonnassa.

Yhteystiedot

Aino-neuvontanumero 044 703 4973
Osoite Oulu10, Torikatu 10, 90100 Oulu
Sähköposti aino(at)ouka.fi
Avoinna arkisin klo 9–15.  

Ainon verkkoneuvonta Omahoidossa. Yhteys on suojattu.

UUTTA! Vastaamme kaupungin ikäihmisten palveluita koskeviin kysymyksiin myös chatissa perjantaisin klo 12–14.

Palveluopas 65+
Ikäihmisten palveluita ja ohjeita on koottu sähköiseen palveluoppaaseen.

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupunginsairaalan remontti siirtää osastoja vuorotellen väistötiloihin

Oulun kaupunginsairaalaan asennetaan uusi sammutusjärjestelmä – remontti siirtää osastoja vuorotellen väistötiloihin

Oulun kaupunginsairaalassa aloitetaan toukokuun alussa remontti, jonka aikana asennetaan uusi automaattinen sprinklerijärjestelmä. Sammutusjärjestelmän asennustöiden ajan sairaala toimii osittain väistötiloissa, sillä asennukset edellyttävät osastojen tyhjentämistä.

Työt koskevat kaupunginsairaalan A1, A2 ja A3- sekä B2 ja B3 -osastoja, jotka sijaitsevat Kiviharjuntie 5:ssä.

Remontti etenee osasto kerrallaan siten, että kulloinkin kohteena oleva osasto muuttaa väistöosastolle. Työt aloitetaan osastolta B3, jonka jälkeen edetään osastojärjestyksessä B2, A2, A3 ja A1. Remontoitavilla osastoilla tehdään samalla myös kylpyhuoneiden kunnostustöitä.

Väistön aikana potilaita hoidetaan osin Caritas Sairaalassa ja Terveystalolla. Remontin on arvioitu vaikuttavan toimintaan vuoden 2020 tammikuun alkupuolelle saakka.

Asennustyöt eivät vaikuta kaupunginsairaalan G- ja H-osastoihin, päihdeklinikkaan tai keskusneuvolaan: Niiden toiminta jatkuu normaalisti.

 

Sprinklereillä parannetaan turvallisuutta

Sammutusjärjestelmän asennuksella nostetaan turvallisuustasoa. Pelastuslaitos on tehnyt selvityksen, jonka perusteella kaupunginsairaalan kiinteistön turvallisuustasossa on nykyisellään parannettavaa.

Sprinklerijärjestelmä lisää potilaiden ja henkilökunnan poistumis- ja pelastamismahdollisuuksia ennen kuin mahdollisen tulipalon aiheuttamat olosuhteet aiheuttavat vaaraa terveydelle tai turvallisuudelle. Sammutusjärjestelmä myös ennaltaehkäisee palovahinkoja aloittamalla sammuttamisen heti tulipalon alkuvaiheessa.

Kaupunginsairaalan neuvonta palvelee remontin aikana normaalisti arkisin klo 8-15.30 numerossa 08 5584 5600. Puhelut ohjautuvat virka-ajan ulkopuolella Oulun kaupungin puhelinvaihteeseen.

Jakolinkki

Katso myös

Luupin senioriklubi
Palveluliikenne Onni
Postia Ainolta -lehti
Vanhustensuojeluilmoitus

Arvioi mahdollisuuttasi saada henkilökohtaista apua, omaishoidon tukea tai tukea liikkumiseen

Tee tämä kysely, jos sinä tai läheisesi tarvitsette henkilökohtaista apua, omaishoidon tukea tai liikkumista tukevia palveluita, kuten kuljetuspalveluita. 

Tee palveluarvio omahoito-palvelussa

Yhdessä ikäihmisten asialla - Oulun kaupungin ikääntymispoliittiset linjaukset

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ikaantyneet