Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa oululaisten
julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen

Oululaisia koskevat sosiaali- ja terveyspalvelujen tiedot löytyvät jonkin aikaa myös Oulun kaupungin sivuilta, mutta näitä sivuja ei enää aktiivisesti päivitetä. Tarkista palvelutiedot hyvinvointialueen uusilta verkkosivuilta www.pohde.fi.

Siirin palvelukoti

Siirin palvelukoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.

Kuntouttava työote ohjaa toimintaamme päivittäisessä arjessa. Asukasta ohjataan ja kannustetaan käyttämään olemassa olevia voimavarojaan ja taitojaan. Henkilökunta hyödyntää kinestetiikan menetelmiä avustamistilanteissa. Kuntouttavan työotteen pohjana on myönteinen voimavaralähtöinen asenne ikääntymiseen.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokisivat elämän mielekkääksi ja olonsa turvalliseksi. Kotimme arki suunnitellaan asukkaidemme kanssa yhdessä heidän toiveistaan ja tarpeistaan lähtien. Ulkoilu, arkipäivän askareet, kulttuuri, musiikki sekä yhteiset tapahtumat kuuluvat kotimme elämään.

Siirin palvelukoti sijaitsee Rajakylän hoivan kiinteistössä toisessa kerroksessa. Kotimme tilat ovat esteettömät ja käyttötarkoitukseen suunniteltuja. Kodissamme on asumispaikkoja yhteensä 30 ympärivuorokautista asumista tarvitseville ihmisille. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka yhteydessä on wc- ja suihkutila. Yhteisinä tiloina ovat ruokailu- oleskelu- ja saunatilat. Kodissamme on kaksi ulkoiluparveketta, turvallinen Rajakylän kiinteistön pihakerroksessa oleva ulkoilupiha ja hyvät ulkoilumaastot.

 

Käyntiosoite
Ruiskukkatie 2, 90580 Oulu

Postiosoite
PL 29 90015 Oulu

Puhelin
Osastojen osastosihteeri
050 364 8225
Virastomestari 044 703 0686
A-tiimi 050 362 2572 ja
B-tiimi 050 367 6874 


Palveluesimies

Elisa Veteläinen 044 703 5149

Palvelupäällikkö

Maiju Tuisku 044 703 5801