In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Tehostettu palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät enää selviydy kotonaan turvallisesti kotiin annettavien palveluiden ja tukitoimien turvin esimerkiksi muistisairauden vuoksi. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden, toisin kuin tavallisessa palveluasumisessa. Asiakkaat hyötyvät tehostetun palveluasumisen yhteisöllisyydestä.

Maksut ja hakeminen

Tehostetun palveluasumisen asunnot ovat vuokra-asuntoja, jotka kalustetaan itse. Asukas maksaa tulosidonnaisen palvelumaksun ja kiinteän, tehostetun palveluasumisen maksun, katso lisätietoa asiakasmaksujen sivulta.  Lisäksi asukas maksaa mm. asumis- ja ruokakustannukset sekä omat lääkekustannuksensa. Hoito- ja asumiskustannuksiin on mahdollisuus saada eläkettä saavan hoitotukea ja asumistukea Kelalta. Tehostettuun palveluasumiseen on mahdollisuus käyttää myös palveluseteliä.

Tehostettuun palveluasumiseen voi hakea oheisella hakemuksella. Hakemus lähetetään SAS-työryhmälle (PL 77, 90015 Oulun kaupunki). Lisätietoja hakeutumisesta palveluohjauksesta.

SAS-palveluohjaajat

  • Postiosoite postal PL 77 90015
  • Puhelin cell 044 703 5078 (kotona asuvat) cell 044 703 5090 (sairaalassa olevat)
  • SAS = Selvitä, arvioi, sijoita
Tiedot esitetään hCard-muodossa.