Ajankohtaista

< Takaisin

Erikoisluokille hakeminen 2019

Tiedote 2. luokkalaisten huoltajille erikoisluokille hausta

Oulussa on kuvataiteen, liikunnan ja musiikin erikoisluokkia. 3. luokalta alkaville erikoisluokille pyritään toisen luokan keväällä, ja luokille on valintakokeet.
 

Voit hakea lapsellesi paikkaa erikoisluokkatoimintaan Wilmassa olevalla sähköisellä lomakkeella 21.1.-3.2.2019. Valitse lomakkeessa ensisijainen  koulu ja mahdollinen toinen vaihtoehto. Valintaperusteena käytetään pelkästään oppilaan valintakokeessa osoittamaa taitoa ja kykyä. Aluepäälliköt ja erikoisluokkakoulujen rehtorit osoittavat kullekin erikoisluokalle valitulle oppilaalle koulupaikan. Mikäli pisteet eivät riitä ensisijaiseen vaihtoehtoon, oppilaalle tarjotaan toista vaihtoehtoa, jos pisteet riittävät siihen ja olet merkinnyt sen hakulomakkeeseen. Huoltaja huolehtii mahdollisista koulukuljetuskustannuksista.

Erikoisluokkien infotilaisuudet ovat tammikuussa (14.1. alkaen) ja valintakokeet helmikuussa (7.2. alkaen).
 

Lisätietoa erikoisluokista ja niille hakemisesta sekä info- ja valintakokeiden ajankohdat löytyvät Oulussa koulussa – perusopetuksen oppaasta 2019-2020: www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/kouluoppaat sekä osoitteesta: www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/erikoisluokat.

 

Apua Wilman käyttöön saat tarvittaessa sähköpostitse: primustuki@ouka.fi.
Mikäli sinulla on kysyttävää perusopetuksesta, voit lähettää kysymyksen sähköpostitse: perusopetus@ouka.fi tai p. 08 558 40450.

Jakolinkki