In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Päiväkotimme Päiväkotimme

Päiväkotimme lähiympäristöineen antaa oivan mahdollisuuden monenmoisille leikeille, kokemuksille, elämyksille ja tutkimiselle. Päiväkoti Jatulin Tarha sijaitsee toimintakeskus Jatulin naapurissa. Uimahallin ja lähiympäristön monipuoliset liikuntapaikat ovat myös meidän ahkerassa käytössä.

Meillä on viihtyisät, tilavat ja muunneltavat ryhmätilat sekä jumppasali liikkumista ja yhteisiä hetkiä varten. Fyysiseen ympäristöön kuuluvat myös monipuoliset mahdollisuudet tarjoava ulkoilupiha sekä myöskin takapiha.

Sali

Päiväkodissamme ulkoilualue on jaettu pienten ja isojen alueisiin turvallisuuden vuoksi. Hyödynnämme lähiympäristön mahdollisuuksia toimintamme monipuolistamiseksi esim. puistot, liikuntapaikat, metsä jne.

Päiväkodin piha

Jatulin Tarhassa jokaisella ryhmällä on käytössään helposti muunneltavat tilat, joihin voi sijoittaa kotileikit, autoleikit, kauppaleikit, Barbie-leikit jne. Tilaa löytyy myös hieman vauhdikkaammillekin leikeille, joko omassa ryhmässä tai sitten jumppasalissa. Lelut ja välineet ovat lasten kehitystasoa vastaavia ja ne ovat helposti lasten saatavilla.