Jokikylän esikoulu

  • Postiosoite postal Jokikyläntie 41 90840 Haukipudas
  • Puhelin Päiväkodin johtaja Sanna Miikkulainen cell 050 361 4262
Tiedot esitetään hCard-muodossa.Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

Yhteystiedot

Jokikylän esikoulu

Jokikyläntie 41
90840 Haukipudas
p. 050 361 4262

Päiväkodin johtaja

Sanna Miikkulainen
p. 040 516 8750
sanna.miikkulainen@ouka.fi

Varajohtaja

Ursula Kopola
P. 050 578 0586
ursula.kopola@ouka.fi

Varhaiserityisopettaja

Riika Eloranta
p. 050 420 1567
riika.eloranta@ouka.fi

 
 
 
 

Toimintasuunnitelma

Tärkein tavoitteemme on innostunut koulunaloittaja!

Keskellä luonnonrauhaa sijaitseva esikoulumme tarjoaa n. kahdellekymmenelle esikoululaiselle elämyksiä ja iloa ympäröivästä luonnosta. Laaja, metsäinen piha-alueemme lähiympäristöineen mahdollistaa ulkoilun, liikkumisen ja retkeilyn riemun. Luonnonympäristö innostaa lapsia omatoimisiin leikkeihin.

Oppimisessa lähdetään liikkeelle kunkin lapsen omista lähtökohdista ja taidoista. Pohjana on esiopetuksen alkuvaiheessa laadittu lapsen oma esiopetussuunnitelma yhteistyössä vanhempien kanssa. Autamme lapsia saamaan valmiuksia, kykyjä sekä taitoja selviytyä elämän eri tilanteissa.

Esikoulussamme tutkitaan, kokeillaan, haistellaan, maistellaan, hankitaan taitoja ja ratkaistaan ongelmia. Välillä "ollaan hiljaa" sillä "silloin uudet asiat laskeutuvat sydämeen ja niistä tulee viisautta" (Hannele Huovi).

Esikoulumme arjessa korostuvat lapsen luontaisten toimintatapojen; leikkimisen, liikkumisen ja tutkimisen tukeminen. Lapsella on oikeus leikkiiin ja ilonhetkiin sekä yksilönä, että ryhmässä.

Yhteistyö samassa pihassa olevan lapsen tulevan koulun kanssa on luontevaa ja luo pohjan esikoululaisten turvalliselle ja yksilölliselle koulunaloitukselle.

Päämääränämme on, että esikoulustamme lähtee maailmalle omatoimisia, luottavaisia, toimeliaita, tasapainoisia, erilaisuutta hyväksyviä ja luonnosta nauttivia lapsia.

Sijainti kartalla: Jokikylän esikoulu, Haukipudas

Verkkoasioinnin sivuilla voit mm. ilmoittaa lapsesi esiopetukseen

Katso varhaisuutiset
kuvaa klikkaamalla.

varhaisuutiset

Tutustu ruokalistaamme tästä.