Bussiyhteydet Oulun lentoasemalle

 

Lentoasemalle liikennöivät bussit

Oulun joukkoliikenteen linjat 8 ja 9 liikennöivät Oulun lentoasemalle päivittäin. Linjat ajavat Oulun keskustassa Kaupungintalon pysäkeiltä.

Matka-aika keskustan ja lentoaseman välillä on noin 25-30 minuuttia linjasta ja muusta liikenteestä riippuen.

Oulun lentoaseman bussipysäkin nimi on Lentoasema (pysäkkinumero 2646). Lentoaseman pysäkki sijaitsee terminaalirakennuksen edustalla.

Oulun keskustassa pysäkin nimi on Kaupungintalo E (2087), kun matkustat lentoasemalle, ja Kaupungintalo P (2101), kun saavut lentoasemalta keskustaan.

 

Aikataulut

Reittioppaasta voit etsiä sopivan bussiyhteyden koko matkalle: oulunliikenne.fi

Alla olevista linkeistä näet Oulun keskustan ja lentoaseman väliset pysäkkiaikataulut. Linjojen 8 ja 9 aikataulut löydät myös aikataulukirjan (pdf) sivuilta 44-51.

 

Liput ja hinnat

Hinnoittelu perustuu vyöhykemäärään, joille matkat ulottuvat. Hinta vaihtelee käytettävän lipputuotteen mukaan: edullisinta matkustaminen on Waltti-kortille ladatulla kausilipulla ja arvolipulla.

Oulun lentoasema sijaitsee matkustusvyöhykkeellä B. Jos et tiedä, millä vyöhykkeellä pysäkkisi sijaitsee, voit etsiä sen nettisivujemme vyöhykehaulla.

Oulun keskustan ja lentoaseman välille tarvitset AB-lipun. Voit ostaa kertalipun käteisellä bussista tai mobiililippuna Oulun joukkoliikenne -mobiililippusovelluksesta tai Pivo-sovelluksesta. 

  • Aikuisen kertalippu 5,80 € (arvokortilla maksettuna 4,05 €)
  • 7-16-vuotiaan kertalippu 2,90 € (arvokortilla maksettuna 2,10 €)

Maksuton vaihtoaika yhden vyöhykkeen lipuissa on 60 minuuttia ja kahden tai useamman vyöhykkeen lipuissa 80 minuuttia.

Aikataulut Liput ja hinnat
Aikataulut
 
Liput ja hinnat
 
Waltti-nettikauppa Mobiililippu
Waltti-kauppa
 
Mobiililippu
Reittiopas Löytötavarat
Reittiopas Löytötavarat
   

Milloin bussi tulee? 

jl.oulunliikenne.fi-palvelu kertoo tarkasti, milloin bussi tulee ja missä se on tulossa. Valitse pysäkki ja linja, joita haluat seurata.

Oulunliikenne.fi