Matkustus- ja käyttöehtoja

 

Ehdot

Matkustusohjeet

Tietosuoja

Kameravalvonta

Osassa Oulun seudun liikenteen linja-autoista on tallentava valvontakamerajärjestelmä. Valvonnasta kerrotaan asiakkaille tarroilla linja-auton ulkopuolella etuoven vieressä.

Kameravalvonnalla varmistetaan matkustajien ja kuljettajien turvallisuus sekä torjutaan häiriöitä ja ilkivaltaa. Lisäksi kuvatallenteita käytetään rikosten selvittämiseen. Poliisi voi pyytää kameravalvontajärjestelmän ylläpitäjältä kuvatallenteita tutkinnan aloittamisen jälkeen. Kuvatallenteita säilytetään tietosuojaehtojen mukaisesti rajoitettu aika.

Päätöksenteko

Oulun seudulla joukkoliikenneviranomaisena toimii Oulun kaupungin organisaatioon kuuluva seudullinen joukkoliikennejaosto, joka on seudun joukkoliikenteestä päättävä toimielin. Voit tutustua joukkoliikennejaoston päätöksiin Oulun kaupungin nettisivuilla.

Seudun kuntien yhteistoiminnan tavoitteena on toteuttaa kuntarajat ylittävää ja eri viranomaisten välistä yhteistyötä joukkoliikenteen järjestämisessä. Yhteistoiminnasta on kerrottu tarkemmin seudun kuntien yhteistoimintasopimuksessa (pdf).

Kehittäjille

Oulun seudun liikenteen liikennöintidata on saatavissa osoitteesta data.ouka.fi

Aikataulut
 
Liput ja hinnat
 
Waltti-kauppa
 
Mobiililippu
Reittiopas Löytötavarat