Onni-palveluliikenne

Piirroskuva asuinalueesta.

Onni-palveluliikenne on taksin ja joukkoliikenteen välimuoto. Linjoille on julkaistu aikataulu ja kuvattu reittialue, mutta linjat liikennöivät reiteillään vain tilauksesta.

Palvelu on tarkoitettu ikääntyneille ja huonosti liikkuville matkustajille. Autoissa on erikorkuisia istuimia sekä tilaa rollaattoreille ja pyörätuoleille.

Onni-palveluliikenne toimii Oulun kaupungissa. Liikennöintialue kattaa myös kaukaisemmat kaupunginosat, Haukiputaan, Kiimingin, Oulunsalon, Ylikiimingin ja Yli-Iin.

Onni-linjoja on kymmenen. Linjat liikennöivät arkisin (ma-pe) noin kello 8 ja 15 välisenä aikana aikatauluihin merkityillä reittialueilla, mikäli niille on tehty tilaus.

Nouto ja jättö voidaan sopia linjan reittialueella sijaitsevaan paikkaan. Tutustu linjojen reittialueisiin ja liikennöintiaikoihin.

Hinta ja maksutavat

Onni-liikenteessä voi matkustaa Oulun seudun liikenteen (OSL) kertalipulla, vuorokausilipulla ja kausilipulla. OSL:n Waltti-matkakortti kelpaa Onni-liikenteessä, samoin Waltti-mobiilisovelluksella ostetut OSL-liikenteen liput. Katso lippujen hinnat OSL:n sivustolta.

Onni-autossa kertalipun voi ostaa myös käteisellä ja pankkikortin lähimaksulla tai näppäilemällä pankkikortin PIN-koodi auton maksupäätteeseen.

Tilaukset ma-pe klo 7-17

Huom. kesällä 1.6.-31.8. klo 7-16

p. 08 5584 4015 (Linjat 1-9)

p. 044 721 9169 (Linja 10)

Hinnasto

Matkojen hinnat perustuvat Oulun seudun liikenteen vyöhykkeisiin

Katso hinnat OSL:n hinnastosta

Lyhytosoite www.oulunjoukkoliikenne/onni