Onni-palveluliikenne

Piirroskuva asuinalueesta.

Onni-palveluliikenne on taksin ja joukkoliikenteen välimuoto. Linjoille on julkaistu aikataulu ja kuvattu reittialue, mutta linjat liikennöivät reiteillään vain tilauksesta.

Palvelu on tarkoitettu ikääntyneille ja huonosti liikkuville matkustajille. Autoissa on erikorkuisia istuimia sekä tilaa rollaattoreille ja pyörätuoleille.

Onni-palveluliikenne toimii Oulun kaupungissa. Liikennöintialue kattaa myös kaukaisemmat kaupunginosat, Haukiputaan, Kiimingin, Oulunsalon, Ylikiimingin ja Yli-Iin.

Onni-linjoja on 14. Linjat 1-13 liikennöivät ma-pe noin kello 8 ja 16 välisenä aikana aikatauluihin merkityillä reittialueilla, mikäli niille on tehty tilaus. Linja 14L palvelee lauantaisin kello 8-16.

Nouto ja jättö voidaan sopia linjan reittialueella sijaitsevaan paikkaan. Tutustu linjojen reittialueisiin ja liikennöintiaikoihin.

Hinta ja maksutavat

Onni-liikenteessä voi matkustaa Oulun seudun liikenteen (OSL) kertalipulla, vuorokausilipulla ja kausilipulla. OSL:n Waltti-matkakortti kelpaa Onni-liikenteessä, samoin Waltti-mobiilisovelluksella ostetut OSL-liikenteen liput. Katso lippujen hinnat OSL:n sivustolta.

Onni-autossa kertalipun voi ostaa myös käteisellä ja pankkikortin lähimaksulla tai näppäilemällä pankkikortin PIN-koodi auton maksupäätteeseen.

Tulostettava esite Onni-palveluliikenteestä (PDF on saavutettava).

Tilaukset p. 08 5584 4015

Talvella ma-pe kello 7-17 ja la kello 8-16

Kesällä (1.6.-31.8.) ma-pe kello 7-16

Tilaa kyyti jo matkaa edeltävänä päivänä, kuitenkin viimeistään tuntia ennen haluttua lähtöaikaa.

Hinnasto

Matkojen hinnat perustuvat Oulun seudun liikenteen vyöhykkeisiin

Katso hinnat OSL:n hinnastosta

Lyhytosoite www.oulunjoukkoliikenne/onni