Lataa ilmainen shotl-sovellus

Lataa sovellus ilmaiseksi puhelimesi sovelluskaupasta. shotl-sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-puhelimiin.

shotl-kutsuliikennekokeilu

Oulun joukkoliikenne aloitti maanantaina 19.11.2018 shotl-kutsuliikennekokeilun Haukiputaan keskuksessa ja Kellon Kiviniemessä ja niiden välisellä Haukiputaantiellä. Kokeilu kestää 31.5.2019 saakka.

 

Tilaa matka shotl-sovelluksella

Kutsuliikennematka tilataan ilmaisella shotl-mobiilisovelluksella. Sovellukseen tulee kirjautua ja puhelimen sijaintipalvelut tulee olla päällä, jotta matkan tilaus onnistuu.

Auto tilataan, kun matkalle halutaan lähteä. Ennakkovarauksia ei voi tehdä esimerkiksi seuraavalle aamulle. Matkan voi tilata kerrallaan 1-5 henkilölle. 

Kerro sovelluksessa, mistä haluat lähteä matkaan ja minne matkustat. Sovellus pitää sinut ajan tasalla: näet kartalla, mistä ja milloin auto tulee hakemaan sinut. Saat myös ilmoituksen, kun auto on saapunut noutopaikkaan.

Auto hakee sinut lähimmästä noutopaikasta, joka voi olla lyhyen kävelymatkan päässä sinun sijainnistasi, esimerkiksi lähimmällä bussipysäkillä. Olethan ajoissa paikalla. Auto ei jää odottamaan.

Saman auton kyytiin voi nousta muitakin asiakkaita matkan varrelta, joten annetut saapumisajat ovat arvioita.

 

Toiminta-alue ja liikennöintiaika

Kutsuliikennekokeilu toimii kartalla näkyvällä alueella: Haukiputaan keskuksessa ja Kellon Kiviniemessä ja niiden välisellä Haukiputaantiellä. Voit tehdä shotl-matkan kartassa näkyvän alueen sisällä. 

Palvelu on käytössä arkipäivinä kello 7–17. Päivän viimeiset matkat tulee vahvistaa klo 16:45 mennessä.

 

Matkustaminen on edullista

shotl-kutsuliikennematkan voit maksaa Waltti-kortille ladatulla arvolipulla tai kausilipulla, joiden voimassaoloalue kattaa Haukiputaan. Matkan voi maksaa myös käteisellä tai Oulun joukkoliikenne -mobiilisovelluksesta ostettavalla kertalipulla.

shotl-hinnasto Haukiputaan sisäisillä matkoilla:

  • Aikuisen arvolippu 1,20 euroa ja lapsen arvolippu 1,10 euroa.
  • Autosta käteisellä ostettava lippu ja mobiililippu maksavat 1,50 euroa. 

Autosta voit ostaa lipun myös koko matkalle, mikäli jatkat shotl-kutsuliikenneautosta suoraan esimerkiksi Oulun keskustaan menevään bussiin linjalle 20. Tällöin voimassa on Oulun joukkoliikenteen hinnasto.

 

Aikataulut Liput ja hinnat
Aikataulut
 
Liput ja hinnat
 
Nettikauppu Mobiililippu
Waltti-kauppa
 
Mobiililippu
Reittiopas Löytätavarat
Reittiopas Löytötavarat
   

Mitä pidit shotl-matkasta?

Anna palautetta shotl-kutsuliikennekokeilusta Oulun joukkoliikenteen sähköisellä palautelomakkeella tai puhelimitse numeroon 08 5584 0400.