In English | Tekstin koko A- A+

Kaikki eskarit breikkaa 1.10.-22.11. Kaikki eskarit breikkaa 1.10.-22.11.

Kaikki eskarit breikkaa on internetistä löytyvä tanssikasvatuskokonaisuus, jonka tarkoitus on rohkaista kaikkia 5-7-vuotiaita lapsia ja heidän opettajiaan kokeilemaan breakdancea helpoin askelin. Breakdance eli breikki antaa tilaisuuden kokeilla oman kehon mahdollisuuksia ja iloita omasta oppimisesta. Breikki tarjoaa kanavan itsetuntemuksen kehittämiseen, ikiomaan taiteelliseen ilmaisuun, mutta se kehittää myös ryhmässä työskentelyn taitoja.  

Kokonaisuuteen kuuluvat breakdancen tanssimiseen tarkoitettu Breikkarin saari-musiikkikappale sekä tanssinopetusvideo, jonka avulla opettajat voivat valmistaa esityksen omien oppilaiden kanssa. Kokonaisuuteen tarkoitettu musiikki ja video ovat kaikkien ladattavissa maksuttomasti 1.10.2013 alkaen internetistä osoitteessa www.soivasiili.fi

Opettajille järjestetään myös kolmen kerran Kaikki eskarit breikkaa-koulutus ke 18.9. klo13-14.30, pe 20.9. klo 13-14.30 ja ma 23.9. klo 13-15. Koulutukseen ilmoittaudutaan opettajien koulutuskalenterin kautta. 

Kaikki eskarit breikkaa- tanssi- ja musiikkiesitys nähdään Valoa Oulu-festivaalin avajaisissa Rotuaarilla 22.11. klo 18.

Kokonaisuuden toteuttaa tanssinopettaja Paula Puumalainen sekä lastenmusiikkiyhtye Soiva Siili.

paula.puumalainen(at)gmail.com ja posti(at)soivasiili.fi