In English | Tekstin koko A- A+

Sivuja ei päivitetä. Ylläpito päättyi 2014.

Ilmoita tapahtuma Ilmoita tapahtuma

Tervetuloa tekemään yhdessä uuden Oulun juhlavuotta! Tapahtumasi saa lisänäkyvyyttä, kun ilmoitat sen uuden Oulun juhlavuoden tapahtumakalenteriin oheisesta linkistä. Valitse tapahtuman kategoriaksi Juhlavuosi 2013.

Kaikkien tapahtumanjärjestäjien, jotka ilmoittavat oman tapahtumansa osaksi uuden Oulun juhlavuotta 2013, toivotaan käyttävän uuden Oulun juhlavuoden 2013 logoa osana omaa markkinointiviestintäänsä (esim. julisteet, lehti-ilmoitukset, flyerit jne.). Myös tiedotteissa on hyvä mainita, että tapahtuma on osa uuden Oulun juhlavuotta 2013.

Uuden Oulun juhlavuoden 2013 logo on saatavilla kahdessa eri muodossa: suomenkielisellä sloganilla "Uuden Oulun juhlavuosi" ja englanninkielisellä sloganilla "Celebrating the New Oulu".  Englanninkielinen tunnus on tarkoitettu ensisijaisesti kansainväliseen käyttöön.

Logot löydät täältä

Täytettyäsi tapahtumailmoituksen tapahtumatiedot julkaistaan uuden Oulun juhlavuoden nettisivuilla ja Oulun seudun tapahtumakalenterissa. Lisäksi tapahtumasi näkyy myös seuraavissa kanavissa:

  • Rummuttaja.fi
  • OuluOn.fi
  • Tässä.fi -palvelun tapahtumat
  • Oulu-lehden verkkosivu / Päivän tapahtumat