In English | Tekstin koko A- A+

Jälkiä uuden Oulun lumessa 15.2.-24.3. Jälkiä uuden Oulun lumessa 15.2.-24.3.

Taidepolku "Jälkiä uuden Oulun lumessa" toteutetaan 15.2. - 24.3.2013 Oulun torialueen aitoissa ja torialueella. Tapahtumassa on taiteilijoita uuden Oulun alueelta.

Jälkiä lumessa – runoperformanssi pe 15.2. klo 18.30

Runoilija Teija Annelin runoperformanssi herättelee talviunilta kohmeisia sydämiä ja jättää omat jälkensä niin lumiseen maisemaan kuin kuulijoiden mieleen Taidepolun avajaisissa pe 15.2. klo 18.30 Oulun Torilla. Neljän eri kuvataiteilijan teoksia on esillä Pannukakkutalossa, Suola-aitassa, Keltaisessa aitassa sekä Tervasoihdussa.

Ilta etenee Ystävänpäivän jatkoilla Ravintola Tervasoihdussa elävän musiikin siivittämänä. Illan aikana yleisöä viihdyttää laulaja Kari J. Hartikainen ja säestäjä Niilo Kiviniemi. Kaksikko on luvannut esittää sydäntä särkeviä rakkauslauluja sekä ikivihreitä sävellyksiä.

City-Piknik Oulun torilla la 23.2. klo 11.00

Koko perheen yhteinen ulkoilutapahtuma Oulun torilla. Ohjelmassa mm. poniajelua, leikkimielistä puuhastelua ja makkaranpaistoa. Omat makkarat ja paistotikut sekä eväät mukaan. Grafiittimaalausta luvan kanssa – paras palkitaan.

Sulamisia – monitaiteellinen esitys pe 1.3. klo 19.00

"Sulamisia" on runoilija Teija Annelin runoihin pohjautuva monitaiteellinen esitys sanataiteen ja tanssin keinoin. Esityksessä vaelletaan läpi kylmyyden ja pimeyden kohti kevään valoa ja sulamista. Arktinen kylmyys jähmettää kaiken elävän, mutta inhimillinen kosketus sulattaa paksunkin jään. Sulamisia- teoksessa esiintyvät sanataiteilija Teija Anneli ja tanssitaiteilija Henna Hanhineva. Runoilijan ja tanssijan esitystä ympäröi mystinen äänimaailma sekä teoksen tunnelmaan sopiva valaistus.

Järjestäjä Torin kulttuuriystävät.