In English | Tekstin koko A- A+

Nuorten Areena 24.5. Nuorten Areena 24.5.

Nuorten Areena 24.5. klo 14–16 Oulun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä

Oulussa elää ja asuu Euroopan nuorin väestö. Nuoren ikärakenteen kaupunkiseudut kohtaavat myös haasteita, joista yksi on nuorisotyöttömyys. Nuorten Areena -tilaisuudessa nostetaan asia keskusteluun ja etsitään ratkaisumahdollisuuksia. Myös nuoret itse pääsevät kertomaan kokemuksiaan ja mitä heidän mielestään pitäisi tehdä toisin. Yhteistyössä YLE.

Nuorten Areena on klo 14-16 kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Tilaisuus on paneelikeskustelu, jota juontaa Joni Pakanen. Paneelissa keskustelijoina mm. Jorma Tjerentjeff, OP:n johtaja Levo, Kyösti Karvonen Kalevasta ja Seija Mustonen Oulun kaupungilta. Tämän jälkeen on nuorten puheenvuoro. Keskustelua elävöitetään videoilla, joita näytetään keskustelun lomassa. Tilaisuudessa esitellään myös nuorten haastajatiimi ja ideahaun parhaimmistoa. Rap-artisti Sana esiintyy.

Tapahtuman tarkka ohjelma.

Järjestäjä Oulun kaupunki.

Bileet teatterin takana 24.5. klo 18–23

Avoin ja ilmainen nuorisotapahtuma yli 13-vuotiaille. Ohjelmassa katutanssia, dj-musaa, TJH87 live, graffitiperformanssi, Kulttuuritalo Valveen tuunaus-työpajapiste ja grillibileet, jossa tarjolla makkaraa ja maissia. Energiset rapin Suomen mestarit Solonen & Kosola esiintyvät klo 20.30. Juontajana Mikko Kouki.

18.00 Avaus, Mikko Kouki
18.05 Dj Smok klo 20.30 saakka
         Citydancen esitys
18.30 Oulun suurin katutanssitunti (vogue / breikkaus / hiphop)
20.00 Graffitiperformanssi
20.30 Solonen & Kosola
21.15 DJ Smok
21.45 TJH87

Järjestäjä Oulun kaupunginteatteri, Rockpolis, Valve