In English | Tekstin koko A- A+

Se tapahtui tässä - Oulun tarinakartta 26.3.-5.4. Se tapahtui tässä - Oulun tarinakartta 26.3.-5.4.

Osana uuden Oulun juhlavuotta 2013 kerätään muistoja ja tarinoita, elämän onnellisia sattumuksia ja iloa aiheuttaneita hetkiä, jotka sijoittuvat johonkin tiettyyn paikkaan Oulussa, esim. risteys, puisto tai aula.

Tavallisten oululaisten ihmisten lyhyet kertomukset kerätään kevättalven aikana kahvikupposen äärellä Rotuaarilla 16. ja 23.3. klo 12-16. Tarinoita kerätään myös muualla uuden Oulun alueella kevään aikana.

Kiiminki 26.3. klo 15–18 Kiimingin kirjasto
Yli-Ii 27.3. klo 15–18 Yli-Iin kirjasto
Haukipudas 3.4. klo 15–18 Jatulin liikuntakeskus
Oulunsalo 5.4. klo 14–17 kauppakeskus Kapteeni ja Oulunsalon kirjasto


Tarinoita voi myös tuoda teatterin ala-aulan postilaatikkoon tai lähettää postitse osoitteella:
Oulun kaupunginteatteri, Heta Haanperä PL 5, 90015 Oulun kaupunki tai sähköpostilla: heta.haanpera(at)ouka.fi

Tarinoita toivotaan erilaisilta ja kaikenikäisiltä oululaisilta ihmisiltä uuden Oulun alueelta. Niiden pohjalta tuotetaan taiteen keinoin pieniä paikallisia esityksiä, musiikkia, installaatioita sekä kuva- ja katutaidetta kaikille oululaisille. Nämä esitykset ovat nähtävillä alkuperäisiin tapahtumapaikkoihinsa sijoitettuna eri puolilla kaupunkia. Esitykset esitetään Lasten ja nuorten teatterifestivaaliviikon aikana 20. – 25.5.

Esityspaikat löytyvät täältä.

Mukana festivaali- ja Tarinateltta-yhteistyössä on iso osa Oulun kulttuuritoimijoita: Kulttuuritalo Valve, JoJo - Oulun Tanssin Keskus, Oulun yliopiston taito- ja taidepainotteinen opettajankoulutus ja draaman opiskelijat, Oulun taidekoulu, uuden Oulun juhlavuosi, Oulun Tähtisirkus, Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio ja Kulttuuritalo Valveen sanataidekoulu, OSAO:n Pikisaaren vaatetusalan yksikkö sekä monta muuta toimijaa.