In English | Tekstin koko A- A+

Runo liekeissä! 22.11. Runo liekeissä! 22.11.

Runon ja performanssin taitajat valloittavat Rotuaarin lavan pe 22.11. klo 22-23. Loitsut ja liekit riehuvat, rumpu kutsuu transsiin. Ainutlaatuisen runo-ja tulishown esittävät Slunga & Kaaoskoneisto, J.K. Ihalainen ja sensaatiomainen liekkiryhmä Tulikukka.

Luvassa unohtumaton alkuvoimainen esitys keskellä kiveä ja betonia, kaupungin sydämessä, joka sykkii nyt shamaanirummun tahtiin. Esitys ei sovellu lapsille.

Slunga & Kaaoskoneisto on runoilija Heli Slungan Oulun Vuoden taiteilijavuonna syntynyt ensemble, joka esittää puhuttelevaa, rehevää, kipakkaa ja rujon kaunista runoa ja laulua. Mukana ovat Eeva-Maria Kauniskangas, oululainen laulun, musiikin ja teatterin moniosaaja, Jaana Seppänen, helsinkiläinen kirjailija-laulaja, sekä Heli Slunga, kirjailija, esiintyvä taiteilija ja kolumnisti sekä Oulun Vuoden taiteilija 2013.

Hypnopoliitikko J. K. Ihalainen on julkaissut yli 30 runoteosta ja esittänyt runojaan useissa maissa. Hän on myös mm. suomentaja, tietokirjailija, kirjanpainaja ja kustantaja.

Heli Slunga
040 965 3099

Kuva Ilpo Vainionpää