In English | Tekstin koko A- A+

Sivuja ei päivitetä. Ylläpito päättyi 2014.

Valoa Oulu! -valofestivaali

Valoa Oulu! –valofestivaali toteutuu myös vuonna 2014

Valoa Oulu! -valofestivaali järjestetään tänäkin vuonna marraskuun lopussa. Tarkoista päivämääristä, kestosta ja sisällöstä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin keväällä. Festivaalin ohjelmiston suunnittelu on käynnissä, toteutukseen etsitään vielä yhteistyökumppaneita. Toteutuksesta vastaa Oulun kaupungin tapahtumatiimi.

Lisätietoja antaa Valoa Oulu! -festivaalin tuottaja Marika Lamberg, p. 044 703 1138

Vuoden 2014 Valoa Oulu! -valofestivaalin sivut: www.ouka.fi/valoaoulu

Katso Valoa Oulu -kuvaliite (Flash)

Syksyn 2013 valotapahtumien sarja huipentui Valoa Oulu! –valofestivaaliin, jolloin Oulun keskustan alueelle syttyi mm. kaksi valoinstallaatiota, pysyvä valoteos "Heijasteita" ja Light Zoo Oulu, joka levittäytyi Linnansaareen. Tapahtuma toimi myös alustana juhlavuoden valoteemaisille tapahtumille ja sai samalla koko kaupungin syttymään joulun ja valon odotukseen.

 

Valoa Oulu! kulkee nyt mukanasi myös mobiilisti. Lataa sovellus maksutta App Storesta. Voit paikantaa itsesi ja katsoa mitä mielenkiintoista löytyy lähistöltäsi. Voit tutustua kohteisiin myös verkossa.
Myös android-laitteille löytyy demoversio.

 

Valoa Oulu! –valofestivaalin ja Joulun avaus pe 22.11. klo 18 Rotuaarilla

Valofestivaalin, Tierna-ajan ja joulukadun yhteisiä avajaisia juhlitaan perjantaina Rotuaarilla valon, tanssin, musiikin ja Napapiirin joulupukin saattelemana. Mukana valovoimainen Inga Söder, Madetojan musiikkilukion kuoro sekä tiernapojat Leevin laulajat.

Ohjelmassa:

Valokulkue Kirkkokatua pitkin Rotuaarille
Madetojan musiikkilukion kuoro
Tiernajulistus
Tiernapojat: Leevin laulajat
Eskarit breikkaa!
Jouluvalojen sytytys
Inga Söder & Oulun Pop/Jazz Konservatorion kuoro
Napapiirin Joulupukki

Valoa Oulu! –valofestivaali toteutetaan yhteistyössä Oulun sivistys- ja kulttuuritoimen, uuden Oulun juhlavuoden, Oulun yliopiston arkkitehtuurin osaston, Liikelaitos Oulun Tilakeskuksen, Oulun tuomiokirkkoseurakunnan, Oulun seudun ammattikorkeakoulun ja Kulttuuritalo Valveen kanssa.

Yhteystiedot:
Tuottaja, projektipäällikkö Marika Lamberg, p. 044 703 1138, marika.lamberg @ ouka.fi

Valosta vetovoimaa tuo valoa Ouluun

Valosta vetovoimaa –hanke kartoittaa tapahtumien ketjulla elämyksellisen kaupunkivalaistuksen mahdollisuuksia Oulussa. Valosta vetovoimaa -hanke selvittää ja pilotoi elämyksellisen valaisemisen eri muotoja ja mahdollisuuksia viihtyisän, turvallisen ja kiinnostavan kaupungin rakentamisessa.

Uuden Oulun juhlavuoden syksynä 2013 toteutetaan aluetapahtumia uusissa kaupunginosissa ja tarjotaan avoimia valotyöpajoja kaupunkilaisille. Valon syksy huipentuu marraskuun lopussa järjestettäviin valofestivaaleihin Oulun keskustassa. Valosta vetovoimaa –hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan liitto (Maakunnan kehittämisrahasto) ja Oulun kaupunki.

Valosta vetovoimaa -hanke on päättynyt 31.3.2014.

www.ouka.fi/valostavetovoimaa

Valosta vetovoimaa Facebookissa

Valoa Oulu! Facebookissa

Guerrilla lighting
Oulu 22.11.

 

Guerrilla lighting
Oulunsalo 23.11.