In English | Tekstin koko A- A+

Sivuja ei päivitetä. Ylläpito päättyi 2014.

Vapaaehtoistehtävien työnkuvaukset Vapaaehtoistehtävien työnkuvaukset

Ruusunhoitaja
Ilmoittaudu mukaan yhteisöllisen taideteoksen rakentamiseen ja hoitoon. Kaisa Salmen ruusuteos on nähtävillä Oulun keskustassa 26.8.-1.9. välisen ajan. Voit osallistua myös lyhyemmän ajan.

Viestintuoja
Jakaa kaupallisia ja epäkaupallisia tiedotteita tapahtumaväelle. Painettuun sanaan ja viestintuojaan voi aina luottaa.

Kotiseutuopas
Uskallatko kehua kotiseutuasi? Pääset kertomaan, missä on Oulun Manhattan, Vesaisen patsas, paras pizzeria, Taavetti Lukkarisen hirttopuu tai Martinniemen käärmekuusi.

Sanaseppo
Haemme tyyppejä, jotka ovat hyviä selittämään ja saavat yleisön viihtymään, jopa nauramaan juhlavuoden tapahtumissa. Tule iskemään tarinaa, kertomaan kaskuja tai juontamaan juhlia. 

Tapahtuman ikuistaja
Tule ikuistamaan tapahtuman tähtihetket ja tunnelmat valokuviksi ja videoiksi. Kuvakulman etsinnässä saa käyttää mielikuvitusta ja luovuutta.

Tapahtuman sheriffi
Onko järjestyksen valvonta verissäsi? Tule juhlavuoden tapahtumien sheriffiksi kortillisena tai ilman korttia.

Liikenteenohjaaja
Peruuta vielä vähän, vielä vähän. No niin nyt olette ojassa. Tämä oli vitsi. Oikeasti ohjaat juhlakansaa paikalle.

Roudaaja
Tarvitsemme tuolin tuojia ja tavaroiden viejää. Kun tuolit ovat kohdallaan ja kansa paikalla, niin se on sitten täysistunto.

Seuralainen
Yksin ei ole mukava juhlia. Nappaa vaikka naapurisi mukaan ja osallistukaa yhdessä  juhlavuoden tapahtumiin. Peräkylän papat ja citymummot saattavat tarvita juuri sinun seuraasi, jotta tapahtumiin osallistuminen on mahdollista. Ilmoittaudu siis juhlavuoden Seuralaiseksi.

Musikantti
Mitä harvinaisempaa soittopeliä osaat soittaa, sen parempi. Meissä kaikissa asuu pieni sisäinen karaoke.

Sadunkertoja päiväkotiin
Olet varmaan huomannut, miten mukavaa on kertoa tai lukea tarinoita ja satuja omille lapsenlapsillesi. Tuo nyt taitosi juhlavuoden käyttöön ja ilmoittaudu sadunkertojaksi tai lukijaksi päiväkotiin. Papatkin voivat tulla mukaan.

Sukan neuloja
Lahjoitamme juhlavuoden kunniaksi lämpimät villasukat kaikille vuonna 2013 uudessa Oulussa syntyneille vauvoille, sekä kaikille yli satavuotiaille oululaisille. Puikot heilumaan, sukkapareja tarvitaan 2800 kpl!

Mikäli näistä ei löytynyt juuri sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää ilmoittautumislomakkeen kautta omat yhteystietosi ja kertoa mitä vapaaehtoistyötä sinä haluaisit tehdä.