In English | Tekstin koko A- A+

Sivuja ei päivitetä. Ylläpito päättyi 2014.

Juhlavuoden villasukat Juhlavuoden villasukat

Uuden Oulun juhlavuosi ja Pohjois-Pohjanmaan Martat ry lahjoittavat kaikille vuonna 2013 syntyville oululaisvauvoille ja yli 100-vuotiaille oululaisille neulotut villasukat. Tyttövauvat saavat pinkit villasukat ja poikavauvat petrolinsiniset. Samaa värijaottelua käytetään myös ikäihmisten sukissa.

Sukkien neulomiseen voi osallistua kuka tahansa. Pohjois-Pohjanmaan alueen Martat ovat neuloneet jo alkuvuonna syntyneille vauvoille villasukat. Sukkia varten voi käyttää omia lankoja tai hakea langat maksutta Pohjois-Pohjanmaan Marttojen toimistolta. Valmiit sukat voit tuoda tai lähettää Marttojen toimistolle, josta sukat toimitetaan edelleen Oulun yliopistollisen sairaalan synnytysosastolle.

Mikäli joku alkuvuonna syntynyt oululaisvauva on jäänyt ilman sukkaparia, sellaiset voi noutaa Marttalasta. Marttala sijaitsee Oulun keskustassa, Kajaaninkatu 36 ja se on avoinna arkisin klo 8-16.

Osallistu juhlavuoteen ja pistä puikot heilumaan!

Tästä linkistä saat ohjeen vauvan sukkien neulomiseen.

Juhlavuosi ja Martat haastavat kaikki oululaiset mukaan villasukkatalkoisiin. Kaikille avoin Neulomistalkoot-tapahtuma järjestettiin 23.2. Marttalassa.

Kuvat Merja Koistinen