Ajankohtaista

< Takaisin

Heinäpään jalkapallostadionin tiedotus- ja keskustelutilaisuus 3.11.2021 klo 17

Heinäpään jalkapallostadionin ehdotusvaiheen tiedotus- ja keskustelutilaisuus järjestetään keskiviikkona 3.11.2021 klo 17. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua etänä tai Aleksinkulman isossa salissa, Aleksanterinkatu 9. Etänä osallistuvien osallistumislinkki tilaisuuteen tässä.

Kuva: Katarauna Consulting Oy/Arktes Oy.

Havainnekuva jalkapallostadionista

Asemakaavan muutos koskee Nuottasaaren kaupunginosan Heinäpään urheilupuiston urheilu- ja virkistyspalvelualueita (VU) ja korttelin 21 tonttia nro 2, jolla sijaitsee autopaikkojen korttelialue (LPA-4). Tavoitteena kaavamuutoksessa on mahdollistaa alueelle noin 5 000 katsomopaikkaa käsittävän jalkapallostadionin rakentaminen. Suunnittelualue on Oulun kaupungin omistuksessa. OTC Stadion Oy on hakenut alueelle suunnitteluvarausta.

Nuottasaaren kaupunginosan osaa koskeva asemakaavan muutos ja tonttijako (Heinäpään jalkapallostadion) on nähtävillä 19.10. – 18.11.2021  Oulun kaupungin verkkosivuilla www.ouka.fi/kuulutukset. Nähtävilläoloaikana on mahdollisuus toimittaa kirjallinen palaute yhdyskuntalautakunnalle osoitteella Kirjaamo PL 71, 90015 OULUN KAUPUNKI, käyntiosoite Kansankatu 55 A tai sähköpostiosoitteeseen kirjaamo@ouka.fi.

Lisätietoja hankkeen projektikortilta.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset