In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Hollihaan puiston ja pienvenesataman rakentaminen aloitettu

Oulun kaupungin yhdyskunta‐ ja ympäristöpalvelut on käynnistänyt Hollihaan puistoalueen ja pienvenesataman rakennustyön. Kohteen pääurakoitsijana toimii Maanrakennus Keränen Oy.

Urakka käsittää puistoalueen pilaantuneiden maa‐alueiden kunnostusta, katujen ja kevyenliikenteenväylien rakentamista, liikunta‐alueiden rakentamista (skeittitoimintapuisto, parkour‐alue ja kuntopuisto), venesataman rakentamista (satama‐altaan ruoppaus, satama‐ ja laiturirakenteita sekä veneiden talvisäilytyspaikat), pysäköintialueiden laajennusten rakentamista sekä aitaamista, keskusleikkipuiston sekä liikennepuiston muutosten rakentamista. Lisäksi urakkaan kuuluu valaistus‐ ja vesihuoltotöitä.

Rakentaminen on aloitettu tällä viikolla pilaantuneiden maiden kunnostuksella. Satama‐altaan ruoppaustyöt suoritetaan talvityönä talvella 2016‐2017 ja venesataman laiturit ovat käyttökunnossa kesäkuun alussa 2017. Kaikki työt valmistuvat elokuussa 2017.

Rakennustyö aiheuttaa liikennehaittaa työmaa‐alueen läheisyydessä lähinnä kevyelle liikenteelle. Urakka‐alueella on käytössä rakennustyön aikaiset liikennejärjestelyt koko urakka‐ajan.