Ajankohtaista

< Takaisin

Kaijonharjussa tapahtuu marraskuussa

Tiesitkö, että Pyykösjärven länsirannalle Huvilarannantien itäpuolelle sijoittuvaan Pyykösjärvenpuistoon on rakennettu uusi puistoreitti noudattaen paikalla jo ennestään olleita polkuja? Alueelle on rakennettu myös pieni ulkokuntoilualue ja nuotiopaikka. Samalla puuston harkitulla harventamisella on avattu näkymiä Pyykösjärven vesipintaan säilyttäen alueen metsäinen luonne.

Lauantaina 26.11. kello 12 juhlitaan Kaijonharju PhotoWalk -näyttelyn ja -pienlehden julkaisua Kaijontuvalla (Kalevalantie 5). Näyttelyn teokset on ripoteltu eri puolille Kaijonharjun ulkotiloja, minkä lisäksi kaksi teosta ripustetaan Kaijonharjun kirjastoon. Teosten tarkemmat sijainnit julkaistaan lähempänä avajaisia.

Pyykösjärvenpuiston parantaminen sekä PhotoWalk -näyttely ja -pienlehti liittyvät Kestävä Kaijonharju -hankekokonaisuuteen (2021-22), joka on osa ympäristöministeriön koordinoimaa Lähiöohjelmaa. Hankkeen toimenpiteillä on pyritty asuinalueen myönteiseen pitkän aikavälin kehitykseen, joka tuottaa asukkaille hyvinvointia ja elävöittää asuinaluetta.

Marras-joulukuun taitteessa on siis hieno ajankohta päiväkävelylle, jossa voit yhdistää Kaijonharju-aiheisten valokuvateosten bongausta upouuden rantareitin, nuotiopaikan ja ulkoliikuntatelineiden kokeiluun. Käyhän tutustumassa molempiin!

 Ulkokuntoilupaikka 

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset