Ajankohtaista

< Takaisin

Keskiviikkokrossit, aamujumpat, muuntamokierros ja katutaide10 pyörähtää käyntiin Liikkujan viikolla 16.9. alkaen

Oulussa Liikkujan viikon pyöräilytapahtumat lähtevät käyntiin keskiviikkona 16.9.2015 leikkimielisellä cyclocross-kilpailulla. Kilpailupaikka on Kuusisaari ja se alkaa klo 18.  Specialized Test the Best –kiertue on Oulussa ja uusiin ensivuoden pyörämalleihin voi tutustua ja koeajaa Maikkulan Nesteellä klo 15-19. Ilmoittaudu ennakkoon osoitteessa: www.specialbike.fi/14.

Aamuvirkut pääsevät jumppaamaan torstaina 17.9.  Säänkestävät –aamujumppaan klo 6.30 alkaen Heinäpään palloilualueella, kokoontuminen palloiluhallin ovelle. Jumppa sopii kaikenikäisille ja kuntoisille.
Samana päivä pyöräilijät suuntaavat Muuntamopyöräilylle. Kierrokselle lähdetään Oulun kaupunginteatterin edestä klo 18. Kierroksen kesto on noin 2 tuntia.

Perjantaina 18.9. työpäivän jälkeen kello 18 ohjelma jatkuu pyöräilyn merkeissä Katutaide10 –pyöräilykierroksella. Lähtijät kokoontuvat Kaupunginteatterin eteen. Matkan kesto on noin 1,5 h. Katutaidekierroksen aikana tutustutaan lähialueiden alikulkuihin  ja siltoihin tehtyihin maalauksiin.  

Ps. Muistathan pyöräilykypärän!

Kansainvälistä Liikkujan viikkoa vietetään 16.–22.9.2015 teemalla "Eri kulkumuotojen yhdistäminen" - Liikkujan viikolla kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Liikkujan viikko päättyy Auton vapaapäivä 22. syyskuuta.

Ohjelmasta tarkemmin: www.ouka.fi/oulu/ymparisto-ja-luonto/liikkujanviikko

Lisätietoa:
Pyöräilytapahtumat: Navico Oy,pyöräilykoordinaattori Timo Perälä, p. 044 703 2210, timo.perala(at)navico.fi

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset