Ajankohtaista

< Takaisin

Koisotien eteläpuolisen alueen katujen peruskorjauksen tiedotus- ja keskustelutilaisuus etänä 11.10. klo 17

Koisotien eteläpuolisen alueen katujen peruskorjauksen tiedotus- ja keskustelutilaisuus järjestetään etänä 11.10.2021 klo 17 alkaen. Osallistu tilaisuuteen tästä linkistä.

Kuvassa karttanäkymä katujen peruskorjauksen alueesta ja aluejaosta.

Kartta alueesta

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut on käynnistänyt suunnittelun Rajakylässä sijaitsevan Koisotien eteläpuolisen alueen katujen peruskorjaamiseksi. Suunnittelualue sisältää kadut: Kurjenpolvi, Valmutie, Tyräkkitie, Tatartie, Suolaheinäntie, Kissakellontie, Kurjenkellontie, Vuohenkellontie, Harakankellontie, Horsmatie, Vesiheinäntie ja Varsankellontie sekä alueeseen liittyvät jalankulku- ja pyöräilyväylät. Suunnittelualueella on routavaurioita, kuivatusongelmia ja vesihuolto on saneerauksen tarpeessa. Peruskorjaus toteutetaan kahdessa osassa karttakuvassa olevan aluejaon mukaisesti.

Suunnittelualueelle laaditaan katujen rakennussuunnitelmat sekä kunnallistekniset suunnitelmat, joihin sisältyy, vesijohdon, jätevesiviemärin, hulevesiviemäröinnin ja muun alueellisen kuivatuksen uusiminen sekä katuvalaistuksen uusiminen. Suunnittelussa pyritään huomioimaan olemassa olevien suurten puiden ja tonttien pensasaitojen säilyminen. Katujen peruskorjauksen yhteydessä parannetaan katu- ja viherympäristöä.

Voit tutustua suunnitelmiin oheisista linkeistä
Koisotien katusuunnitelma alue1
Koisotien katusuunnitelmaselostus alue 1
Koisotien katusuunnitelma alue 2
Koisotien katusuunnitelmaselostus alue 2

Lisätietoja Koisotien eteläpuolisen alueen hankkeen projektikortilta.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset