Ajankohtaista

< Takaisin

Kynsilehdon alueen katujen peruskorjaustyöt alkavat

Kynsilehdon alueella katujen ja vesihuollon peruskorjaustyöt alkavat Sienikujalla, Sienitiellä ja Jäkälätiellä. Valmistelevat työt aloitetaan lähipäivinä mittaustöillä ja puuston poistolla. Varsinaiset rakentamistyöt aloitetaan maanantaina 16.7. Sienikujan ja Jäkälätien risteyksestä Rouskutien suuntaan. Rakennustyön seurauksena Vaalantiellä ja Rouskutiellä liikkuu raskaita ajoneuvoja, jotka voivat aiheuttaa jonkin verran liikennehäiriöitä.
 
Peruskorjattavalla alueella katujen rakennekerroksia uusitaan, vesihuoltoa rakennetaan sekä tehdään viimeistely- ja päällystystöitä. Nyt aloitettavat vesihuolto- ja pohjaustyöt valmistuvat lokakuun 2018 loppuun mennessä. Katujen ja muiden yleisten alueiden viimeistelytyöt tehdään valmiiksi kesäkuussa 2019. Teknisten verkostojen omistajat rakentavat alueelle uusia ja uusivat nykyisiä tietoliikenne-, sähkö- ja kaukolämpöverkostojaan rakennusurakan yhteydessä. Töitä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa klo 7 – 16.
 
Rakennustyömaalle johtavat kulkureitit suljetaan suoja-aidoilla. Kevyen liikenteen kulku työmaan ohi ja sen läheisyydessä toimii normaalisti nykyisiä reittejä pitkin koko työmaan ajan. Alueelle toimiville yrityksille ja kiinteistöille järjestetään kulkuyhteydet. 
 
Töiden tilaajina ovat yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut sekä Oulun Vesi liikelaitos. Pääurakoitsijana on Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy.
 
Lisätietoja
vesihuollon rakennuttaminen: Antti Hekkala, p. 044 703 3832, Oulun Vesi liikelaitos
suunnittelu: Tapio Siikaluoma, p. 044 703 2114, yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut
urakoitsijan edustaja: Jukka Karjalainen, p. 044 433 3007, Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset