Oulun kaupunki luopuu venepaikkojen jonottamisesta vaiheittain - Ajankohtaista - Kadut, kartat ja liikenne - Kadut, kartat ja liikenne - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupunki luopuu venepaikkojen jonottamisesta vaiheittain

Oulun kaupunki ei ota tämän vuoden veneilykauden jälkeen enää jonoon uusia venepaikanhakijoita. Veneilykausi päättyy 30.9.2016.  Tällä hetkellä halutuimmille venepaikoille on jopa yli sadan hakijan jono ja jonotusaika on 5-6 vuotta. Keskimäärin jonossa on noin 17 hakijaa jokaista satamaa kohden. Osaan satamista ei ole jonoa ollenkaan.

Ensi keväänä 2017 vapautuvat venepaikat jaetaan vielä jonosta, mutta keväällä 2018 vapautuvat venepaikat varataan verkkopalvelussa.

Uusi sähköinen varausjärjestelmä käyttöön
Ensi veneilykaudeksi otetaan käyttöön uusi sähköinen varausjärjestelmä, josta jokainen venepaikanhaltija voi varata venepaikkansa uudelleen sekä maksaa venepaikkamaksun verkkopankissa. Mikäli venepaikan haltija ei pysty käyttämään verkkopankkia, niin uudelleen varauksen voi tehdä Oulu10-palvelussa. Venepaikkojen haltijoille lähetään tänä syksynä postitse toimintaohjeet. Uudessa järjestelmässä näkyvät myös vapaat venepaikat, joten vapaan venepaikan voi varata ja maksaa verkkopankissa tai Oulu10-palvelussa. Uuden järjestelmän myötä kaupunki säästyy noin 1900 paperilaskun lähettämiseltä.

Lisätietoja:
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, ylläpitovalvoja Pertti Wirkkala p. 044 703 2213