Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun Kivisydämeen kolme sähköautojen latauspistettä

Oulun Energia toimittaa kolme sähköautojen puolinopeaa latauspistettä Oulun ydinkeskustan alle louhittuun kallioparkki Kivisydämeen. Valtakunnalliseen Virtapiste-verkostoon kuuluvat latauspisteet ovat sähköautoilijoiden käytössä 1.10.2015 alkaen, kun Kivisydän avataan.

Kivisydämessä on käynnissä taloteknisten järjestelmien testausta ja viimeistelytöitä. Maan päällä tehdään ennallistamiseen liittyviä töitä torilla ja Otto Karhin puistossa.   

Kivisydämen opastus- ja pysäköintijärjestelmä

Keskusta-alueelle on Kivisydämestä hyvä saavutettavuus kuudesta pysty-yhteydestä ja hissejä on yhteensä 19. Ajoneuvokapasiteetti Torinrannasta on 400 autoa tunnissa ja Hallituskadulta 600 autoa tunnissa. Kaupungin keskustan kehäopastus näyttää lisäksi vapaiden autopaikkojen määrän keskustan kaikissa pysäköintitaloissa.

Kivisydämeen toteutetaan viisiportainen dynaaminen opastusjärjestelmä. Autoilijalla on halutessaan käytössä  henkilökohtainen opastusjärjestelmä, jollaista ei ole vielä muualla toteutettu. Opastusjärjestelmistä julkaistaan tarkempi kuvaus syyskuun aikana.   

Lisätietoa: www.kivisydan.fi

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset