Ajankohtaista

< Takaisin

Syyslomalla koululaisten arvolippumatkat 50 senttiä Oulun joukkoliikenteessä

Syyslomalla koululaisten bussimatkat 50 senttiä

 

Syyslomalla 21.-27.10.2019 klo 7-20 bussimatkat maksavat 7-16-vuotiaille 50 senttiä, kun matka maksetaan Waltti-kortille ladatulla arvolipulla. Alennus on voimassa kaikilla Oulun joukkoliikenteen linjoilla 1-59, jotka liikennöivät kyseisenä ajankohtana.

Waltti-kortille ladatun arvolipun voi ostaa Oulu10-palvelupisteestä tai tilata netistä kauppa.waltti.fi. Netistä tilattu kortti saapuu postitse noin 2 viikon kuluessa.

Jos lippu maksetaan käteisellä tai mobiililipulla, veloitetaan matkasta normaali hinta. Polkupyörää ei voi kuljettaa kampanjahinnalla, vaan tällöin on maksettava käteisellä normaali matkalipun hinta sekä polkupyörän kuljetusmaksu.

Arvolippua ei saa ladata samalle Waltti-matkakortille, jolle on ladattu kunnan myöntämä koululaiskortti tai Kelan koulumatkatukilippu. Oulun joukkoliikenne ei hyvitä virheellisiä veloituksia, jos arvolippu on ladattu koululaiskortille tai Kelan koulumatkatukilipulle.

Arvolipulla matkustus on aina kertalippuja edullisempaa

Arvolipulla voit matkustaa bussilla helposti myös vapaa-ajalla ja koulujen lomien aikana, jolloin koululaiskortti tai Kelan koulumatkatukilippu ei ole käytössä. Jos ostat Waltti-kortin henkilökohtaisena, voit ladata samalle Waltti-kortille myös edullisen kausilipun, joka sopii erityisesti säännölliseen matkustukseen.

Lue lisää lipuista ja niiden ostamisesta nettisivuiltamme oulunjoukkoliikenne.fi tai soita Oulun joukkoliikenteen asiakaspalveluun p. 08 5584 0400 (avoinna ma-pe klo 9-15.30).

Oulun joukkoliikenteen asiakaspalvelu: p. 08 5584 0400, avoinna klo 9-15.30. oulunjoukkoliikenne.fi

Oulu10-palvelupisteet: Torikatu 10, Lempiniementie 2, Kiiminki ja Jokelantie 1, Haukipudas. Oulu10-palvelupisteiden aukioloajat: ouka.fi/oulu/asiointi-ja-neuvonta

Waltti-kauppa: kauppa.waltti.fi

 

 

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset