Ajankohtaista

< Takaisin

Tervahovintien ratasillan uusiminen

Oulun Toppilan kaupunginosassa käynnistyy Tervahovintien ratasillan uusiminen. Urakassa uusitaan Väyläviraston toimesta Tervahovintien ylittävä ratasilta. Samassa yhteydessä rakennetaan uusi Tervahovintien ylittävä jalankulku- ja pyörätien silta. Rakennustyöt ovat käynnistyneet valmistelevilla töillä ja urakka valmistuu marraskuun 2019 loppuun mennessä. Työt tulevat aiheuttamaan liikennejärjestelyitä sekä kevyelle liikenteelle että ajoneuvoliikenteelle.

  • Nykyisen sillan kautta kulkeva jalankulku- ja pyörätie suljetaan liikenteeltä 3.6.2019, kiertoreitti opastetaan liikenteenohjauslaitteilla.
  • Tervahovintiellä työmaan kohdalla on ajoneuvoliikenteelle alennettu nopeusrajoitus ja alkuvaiheessa arviolta 28.5-7.6 liikenteellä on käytössä vain yksi työnaikaisilla liikennevaloilla ohjattu kaista.
  • Sillan alikulkukorkeus alennetaan kesäkuussa sillanrakennustyön johdosta 4,4 metriin nykyisestä 5,0 metristä.
  • Tervahovintie ja sen jalankulku- ja pyörätie katkaistaan yöaikaan liikenteeltä muutamia kertoja kesän ja syksyn aikana, katkoista tiedotetaan erikseen väylien varrelle asennettavilla tiedotustauluilla.

Lisätiedot:
Oulun kaupunki, yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, rakennuttajainsinööri Vilho Vanhatalo p. 044 703 2129
CC Control Oy, urakan valvoja Janne Paaso p. 0400 224 024
Destia Oy, työmaapäällikkö Tuomas Puolimatka p. 040 352 6810

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset