Ajankohtaista

< Takaisin

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Heinäpään jalkapallostadionin kaavaluonnoksesta etänä 9.9. klo 17

Heinäpään jalkapallostadionin kaavaluonnoksen tiedotus- ja keskustelutilaisuus järjestetään etänä 9.9.2021 klo 17.00 -19.00.

Osallistu tiedotus- ja keskustelutilaisuuteen tästä linkistä.

Ohjeet teams -kokoukseen liittymisestä ja kokouksessa toimimisesta.

Heinäpään jalkapallostadionin asemakaavamuutoksen luonnos on laadittu Katarauna Consulting Oy/Arktes Oy:n laatiman maankäyttösuunnitelman pohjalta. Suunnitelmassa jalkapallostadionin tontti on esitetty sijoitettavaksi Heinäpään urheilupuiston nykyiselle harjoituskenttäalueelle. Stadionin suunniteltu katsojakapasiteetti on noin 5 000 istumapaikkaa. Kolmikerroksinen pääkatsomorakennus sijoittuu stadionin jalkapallokentän lounaispuolelle ja siihen sijoittuvat lämpimät huonetilat: puku- ja pesutilat, toimistot, ravintola, kahvila ja ulosvuokrattavaa liiketilaa. Kenttää kiertävät kylmät katsomot. Rakennuksen eteläpuolelle sijoittuu tapahtumatori. Stadionin pysäköintialueille (3 aluetta) mahtuu maankäyttöluonnoksen mukaan 805 autopaikkaa.

Ottelutapahtumia stadionilla on jalkapallokauden aikana 1-2 kpl kuukaudessa, muun ajan stadion on harjoituskäytössä. Jalkapallokausi ja siten stadionin käyttö rajoittuu huhtikuusta lokakuun loppuun, joten talviaikaan stadion ei ole käytössä. Stadion soveltuu myös muuhun yleisötapahtumien käyttöön.

Stadiontontin itäpuolella nykyinen tekonurmikenttä säilyy entisellä paikallaan ja sen pohjoispuolelle on vastikään valmistunut ylipainehalli. Stadiontontin pohjoispuolelle on suunnitelmassa esitetty kaksi tekonurmikenttää: täysimittainen jalkapallokenttä, ja toinen pienempi talvella jäädytettävä kenttä.

Nuottasaaren kaupunginosan osaa koskeva asemakaavan muutosluonnos ja tonttijako (Heinäpään jalkopallostadion) on nähtävillä 27.8. – 23.9.2021 Oulun kaupungin verkkosivuilla www.ouka.fi/kuulutukset. Nähtävilläoloaikana on mahdollisuus toimittaa kirjallinen palaute yhdyskuntalautakunnalle osoitteella Kirjaamo PL 71, 90015 OULUN KAUPUNKI, käyntiosoite Kansankatu 55 A tai sähköpostiosoitteeseen kirjaamo@ouka.fi.

Lisätietoja hankkeen projektikortilta.

Kuva: Katarauna Consulting Oy/Arktes Oy.

Viistoilmakuva stadionista

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset