Ajankohtaista

< Takaisin

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Karjasillan Taka-Lyötyn katu 4:n asemakaavamuutoksen luonnoksesta etänä 28.4.2021 klo 17-18.30

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Karjasillan Taka-Lyötyn katu 4:n asemakaavan muutosluonnoksesta ja tonttijaosta järjestetään etänä 28.4.2021 klo 17-18.30.

Osallistu tilaisuuteen tästä linkistä

opaskartta alueesta

Kuva: asemakaavan muutosalue opaskartalla.

Asemakaavan muutos koskee Karjasillan kaupunginosan korttelin 57 tonttia 4. Kaavamuutoksesta on tehnyt aloitteen yksityinen maanomistaja. Kaavamuutoksen hakijan tavoitteena on tontin käyttötarkoituksen muuttaminen liike- ja toimistorakennusten korttelialueesta asuinkerrostalojen korttelialueeksi ja lisärakennusoikeuden osoittaminen asemakaavassa. Tavoitteena on olevan korttelin tiivistäminen ja rakennuskannan uudistaminen.

Karjasillan kaupunginosan osaa koskevan asemakaavan muutosluonnos ja tonttijako (Taka-Lyötyn katu 4) on nähtävillä 20.4. – 20.5.2021  Oulun kaupungin verkkosivuilla. Nähtävilläoloaikana on mahdollisuus toimittaa kirjallinen palaute yhdyskuntalautakunnalle osoitteella Kirjaamo PL 71, 90015 OULUN KAUPUNKI, käyntiosoite Kansankatu 55 A tai sähköpostiosoitteeseen kirjaamo@ouka.fi.

Lisätietoja hankkeen projektikortilta.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset