Ajankohtaista

< Takaisin

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Oulunsuun kaupunginosaa koskevasta asemakaavaluonnoksesta etänä 16.2.2022 klo 17

Oulunsuun kaupunginosaa (Onnelantie 2, 4 ja 6) koskevan asemakaavan muutosluonnoksesta järjestetään tiedotus- ja keskustelutilaisuus etäyhteyksin keskiviikkona 16.2.2022 klo 17. Laadittava kaavamuutos tähtää korttelin asuinkäyttöön ja maankäytön tiivistämiseen, ja se perustuu osittain yksityiseen hakemukseen.

 

Osallistu Microsoft Teams -yhteydellä järjestettävään tilaisuuteen klikkaamalla tätä linkkiä.

 

Oulunsuun kaupunginosan osaa koskeva asemakaavan muutosluonnos ja tonttijako (Onnelantie 2, 4 ja 6) on nähtävillä 1.2. – 3.3.2022 välisen ajan Oulun kaupungin verkkosivuilla. Kaavakuulutukseen pääset tutustumaan Oulun kaupungin verkkosivuilla.

Kuntalaisilla on nähtävilläoloaikana mahdollisuus toimittaa kirjallinen palaute yhdyskuntalautakunnalle osoitteella Kirjaamo PL 71, 90015 OULUN KAUPUNKI, käyntiosoite Kansankatu 55 A tai sähköpostiosoitteeseen kirjaamo(at)ouka.fi

 

Lisätietoja

Lue lisää Oulunsuun kaupunginosaa koskevasta hankkeesta ja asemakaavan muutosluonnoksesta hankkeen projektikortilta, joka löytyy Oulun kaupungin verkkosivuilta. 

Lue lisää Oulussa käynnissä olevista kaupunkikehittämisen suunnitelmista ja hankkeista Oulun kaupungin verkkosivujen Suunnitelmat ja hankkeet -portaalista. Löydät portaalista etsimäsi kaupunkikehittämisen kohteen käyttämällä sivulta löytyvää sanahakua.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset