Ajankohtaista

< Takaisin

Veneiden talvisäilytyspaikat varattavissa netissä

Veneiden talvisäilytyspaikat ovat haettavissa. Viimevuotisen talvisäilytyspaikan voi säilyttää varaamalla sen uudestaan ja maksamalla venepaikkamaksun eVarauspalvelussa tai Oulu10-palvelupisteessä 1.8.–17.9.2017. Erillistä laskua ei enää lähetetä kotiin.

Jos talvisäilytyspaikkaa ei varata uudelleen ja makseta 17.9. mennessä, se katsotaan irtisanotuksi ja paikka vapautuu yleiseen varaukseen. Varaamatta ja maksamatta jääneet talvisäilytyspaikat vapautuvat kaikkien varattaviksi 25.9.2017 klo 8.00.

Talvisäilytyspaikan uudelleenvaraus edellyttää kirjautumista eVarauspalveluun. Kirjautumisen jälkeen varaus tehdään seuraamalla ohjetta venepaikan uudelleenvaraukseen. Varaus vahvistuu eVarauspalvelussa vasta, kun venepaikkamaksu on suoritettu verkkomaksuna. Jos et halua säilyttää talvisäilytyspaikkaasi, jätä uudelleenvaraus tekemättä, jolloin paikka vapautuu muiden varattavaksi.

Voit uusia ja maksaa talvisäilytyspaikkavarauksen myös Oulu10-palvelupisteessä, jos et voi käyttää eVarauspalvelua tai verkkopankkipalvelua.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset