Ajankohtaista

< Takaisin

Pyörien Kevät -tapahtuma avaa pyöräilykauden 27.4. Rotuaarilla

Keväinen pyöräily- ja liikuntatapahtuma Pyörien Kevät järjestetään Rotuaarilla Oulun keskustassa 27. huhtikuuta. Ohjelmassa on muun muassa maksutonta pyörän pikahuoltoa ja erikoispyörien esittelyä. Myös Oulun uudet kaupunkipyörät Sykkelit tekevät ensiesiintymisensä tapahtumassa.

Pyörien Kevät -tapahtuma kokoaa yhteen Rotuaarin aukiolle paikallisia urheiluseuroja, pyöräliikkeitä ja asiasta kiinnostuneita liikkujia lauantaina 27.4. klo 10-15. Tapahtuma on avoin kaikille ja maksuttomassa pyörän pikahuollossa voi myös tarkistaa, että oma pyörä on kesäkunnossa.

”Tapahtumassa on monia toimijoita mukana ja paljon mielenkiintoista nähtävää, joten paikalle kannattaa tulla jo aamupäivästä”, tapahtumaa järjestävä Marko Keskitalo kannustaa.

Liikenneturva tarjoaa aamupäivän aikana sadalle ensimmäiselle kävijälle kevyen pyöräilyaamiaisen. Tapahtumassa on esittelyssä pyöräilyn uutuustuotteita ja tulevan kesän pyöräilytapahtumia. Myös paljon julkisuutta saaneet kaupunkipyörät Sykkelit ovat nähtävillä.

”Kaupunkipyöriä pääsee kokeilemaan tapahtumassa, mutta varsinainen käyttöönotto tapahtuu vasta kesäkuussa. Kaupunkipyöräasemia tulee 60 ympäri kaupunkia ja asemaverkko kattaa alueen Linnanmaalta Limingantulliin ja Kontinkankaalta Nallikariin.”, Oulun kaupungin liikenneinsinööri Harri Vaarala kertoo.

Pyörien kevät -tapahtuman järjestäjinä toimivat PoPLi ry ja Oulun Liikekeskus ry. Mukana ovat myös Liikenneturva, BAIKS, Rokua MTB -team, Giant, Rolan, Stadium Oulu City, InterSport Valkea, Pyöräkorjaamo Laihiainen, Oulun Seudun Pyöräily, Oulun Polkupyöräilijät ry, Outdoors Oulu ja Oulu Triathlon & Cycling ry.

Lisätietoja:
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry, seurakehittäjä Marko Keskitalo p. 050 406 0288 marko.keskitalo@popli.fi

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset

>> Vastaa kyselyyn keskustan ajonopeuksista

Yleisten alueiden käyttöluvat
verkkoasiointipalvelu - ohje

>> Siirry asiointipalveluun

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

 • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
 • Postiosoite postal PL 32, 90015 Oulun kaupunki
  90140 Oulu
 • Puhelin Vaihde work 08 558 410
  Kaupungin puhelinpalvelunro
  work 08 558 558 00
 • Aukioloajat arkisin 8-16
 • Anna palautetta

  Palaute katuvaloista
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Reittiopas
 

Lyhytosoitteet tälle sivulle 
www.ouka.fi/kadut 

www.ouka.fi/liikenne