Katu- ja liikennesuunnittelu

 

Ajankohtaiset suunnitelmat löydät sivustolta suunnitelmat ja hankkeet sekä Karttatieltä kartta.ouka.fi
 
Suunnitelmia voi tilata PDF-tiedostona osoitteesta: katusuunnitelmat@ouka.fi
Tilauksessa on mainittava tilaajan nimien lisäksi suunnittelukohteen katuosoite sekä kadun tai katujen tai puiston nimi, jota koskeva suunnitelma tilataan.

Ajankohtaista

< Takaisin

Kevättalkoot Kiikelissä 21.5.

Oulun Infra -liikelaitos järjestää kevättalkoot Kiikelinpuistossa lauantaina 21.5. klo 10–13. Paikalle tuodaan Infran toimesta haravat ym. työvälineet. Työn ohessa voidaan rupatella puistoasioista ja myös sähköisen palautepalvelun käyttöopastusta on saatavilla. Talkoilun jälkeen on talkoolaisille tarjolla pullakahvit torilla. Ilmoittautuminen to 19.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen palaute.puistot(at)ouka.fi.

Kaupunkilaiset voivat järjestää pitkin kesäkautta myös omatoimisia siivous- ja vieraslajitalkoita vaikkapa omilla asuinalueillaan. Kunnossapitäjä antaa roskasäkkejä ja hakee jätesäkit sovitusta paikasta. Lainattavaksi on myös roskatikkuja.

Roskatalkoissa metalli- ja ongelmajäte pitää lajitella erilleen. Puutarhajäte ja tonteilla olevat roskat kuuluvat kiinteistön vastuulle.

Ohje talkooilmoituksen tekemiseen löytyy ouka.fi/oulu/ymparisto-ja-luonto/yllapito. Talkooilmoitus tehdään ennakkoon ja sillä varmistetaan, että alueen kunnossapitäjä saa tiedon talkooajasta ja että jätesäkit eivät jää maastoon.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

 • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
 • Postiosoite postal PL 32, 90015 Oulun kaupunki
  90140 Oulu
 • Puhelin Vaihde work 08 558 410
  Kaupungin puhelinpalvelunro
  work 08 558 558 00
 • Aukioloajat arkisin 8-16
 • Anna palautetta

  Palaute katuvaloista

  Palaute kaduista
Tiedot esitetään hCard-muodossa.