Katu- ja liikennesuunnittelu

 

Ajankohtaiset suunnitelmat löydät sivustolta suunnitelmat ja hankkeet sekä Karttatieltä kartta.ouka.fi
 
Suunnitelmia voi tilata PDF-tiedostona osoitteesta: katusuunnitelmat@ouka.fi
Tilauksessa on mainittava tilaajan nimien lisäksi suunnittelukohteen katuosoite sekä kadun tai katujen tai puiston nimi, jota koskeva suunnitelma tilataan.

Ajankohtaista

< Takaisin

Suomalais-ruotsalainen Euroopan pohjoinen liikennefoorumi Oulussa 21.–22.9.

Oulussa järjestetään suomalais-ruotsalainen Euroopan pohjoinen liikennefoorumi 21.–22.9.2023. Euroopan pohjoinen liikennefoorumi kokoaa yhteen liikennejärjestelmän päättäjät ja asiantuntijat, alueelliset sidosryhmät ja EU:n komission edustajat Suomesta ja Ruotsista. Foorumissa käsitellään Perämerenkaaren aluetta Euroopan TEN-T-verkossa. Aiheina ovat toimiva ja riittävä infrastruktuuri ja liikenne kestävän kasvun veturina sekä huoltovarmuuden edellytyksenä, liiketoiminnan kehittäminen ja houkuttelevuus sekä rajat ylittävän liikenteen kehittämisen haasteet ja mahdollisuudet sekä tulevaisuuden näkymät.

Tapahtuman järjestävät Perämerenkaari-yhdistys, Oulun kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan liitto yhdessä laajan suomalais-ruotsalaisen sidosryhmäjoukon kanssa. Foorumi on interaktiivisen suomalais-ruotsalaisen Perämerenkaaren yhteistyöprosessin 2022-2023 huipentuma. Yhteistyöprosessin seurauksena on luotu yhteinen visio ja Perämerenkaaren liikennejärjestelmän tavoitteet.

Liikennejärjestelmiä ja infrastruktuuria koskevan yhteistyön jatkuminen myös tulevaisuudessa halutaan varmistaa perustamalla uusi rajat ylittävä liikennefoorumi.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

 • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
 • Postiosoite postal PL 32, 90015 Oulun kaupunki
  90140 Oulu
 • Puhelin Vaihde work 08 558 410
  Kaupungin puhelinpalvelunro
  work 08 558 558 00
 • Aukioloajat arkisin 8-16
 • Anna palautetta

  Palaute katuvaloista

  Palaute kaduista
Tiedot esitetään hCard-muodossa.